Artjom Savitski püstitas isikliku rekordi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Savitski
Artjom Savitski Foto: Erakogu

Kui suurem osa raadiotest on oma hitiedetabelitest kokkuvõtte teinud, siis Eesti suurim muusikaküsitlus Raadio 2 eestvedamisel kestab veel loetud päevad.

Muusikahuvilisi oodatakse oma lemmikutele toetust avaldama interneti-aadressil www.r2.ee/aastahitt.

Uurisime, millised on tänavused lemmiklood mullu superstaarisaatest laineid löönud Artjom Savitski isiklikus hitiedetabelis.

Millised hitid Eestist ja välismaalt kuuluvad sinu isiklikku edetabelisse (ei pea olema paremusjärjestuses)?

  • Bruno Mars - «Locked out of Heaven»
  • Robbie Williams - «Candy»
  • Põhja-Tallinn - «Lähen ja tulen»
  • Maroon5 - «Payphone»
  • Pink - «Try»

2. Millist lugu iseenda loomingus pead ehk selle aasta kõige suuremaks õnnestumiseks (mida loodad näha ehk ka R2 Aastahiti tabelis)?

Ma arvan, et kõige õnnestunum lugu minult sel aastal on «Sinu juurde tagasi». Naljakas on mõelda, et laulu algeline taust oli tegelikult valmis juba aasta varem. Looks kujunes see alles sel aastal kaasautor Karl-Ander Reismanni abiga, kes tegi väga head sõnad ja viisi.

3. Milline sinu lugu on fännide/kuulajate poolt kõige enam tagasisidet saanud või enim meeldinud?

«Sinu juurde tagasi» ongi kõige rohkem vastukaja saanud. Youtube’is püstitasin oma isikliku rekordi - üle 200 000 vaatamise. Lisaks filmisime loole ägeda video Tallinna lennujaamas ja see läks inimestele väga peale.

4. Kes pakkusid sulle aasta suurima muusikaelamuse?

Sel aastal sain suurima muusikalise elamuse Muse'i Tallinna kontserdilt. Pole elus veel nii võimast live-show’d näinud. Vapustav, fantastiline!

5. Kes on tänavuse muusikaasta kõige suurem võitja ja miks?

Eestist on kindlasti kõige suurem võitja Põhja-Tallinn. Kutid näitasid, et kui muusika on hea, siis on kõik ka võimalik. Lihtne näide eduvalemist - tee lihtsalt head asja.

R2 Aastahitt 2012 hääletus kestab detsembri lõpuni. Tulemused selguvad uue aasta esimesel reedel, 4. jaanuaril R2 traditsioonilises kaheksatunnises mammutsaates. Auhindamine toimub samal õhtul pidulikul galal Tallinna klubis 777, millest saab osa ka internetiülekande vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles