Lohan ja Knightley võistlevad filmirolli eest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: Internet

Näitlejannad Lindsay Lohan ja Keira Knightley võistlevad omavahel filmi «Wuthering Heights» peaosa eest.

Mõlemad näitlejannad tahavad saada romantilise kangelanna Catherine Earnshaw rolli Emily Bronte poolt 1847. aastal kirjutatud romaani ekraniseeringus, kirjutab femalefirst.

«Kindlasti ei kannaks ma Keirat maha, aga see sõltub sellest, kas ta tahab jälle ajaloolist kostüümi selga panna, kuna ta on mõnedes ajaloolistes draamades juba mänginud,» ütles filmi lavastaja John Maybury.

«Ma ei kanna maha ka Lohanit. Ma usun sellesse tüdrukusse ja ta pääseb parajasti välja oma hoolikalt dokumenteeritud probleemide küüsist ning vajab, et teda tõsiselt võetaks,» lisas lavastaja.

Paraku võib Lohani päritolu kaalukaussi Knightley kasuks kallutada. «Ameerika näitlejanna britti mängimas võib pisut häirida. Nad suudavad täiusliku inglise aktsendiga rääkida, aga kui aktsent on liiga täiuslik, võib see ärritada,» ütles Maybury.

Lindsay ja Keira pidid koos mängima samuti Maybury lavastatud filmis «The Edge of Love», kuid Lohan loobus sellest viimasel hetkel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles