San Francisco loomaaia tiiger tappis külastaja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs San Francisco loomaias tappis tiiger ühe mehe ja vigastas veel kahte meest.

Politsei andmetel olid kolm 20. eluaastates meest loomaia külastajad ja mitte sealsed töötajad, vahendab Yahoo news.

Loom ründas loomaaia kohvikus olnud mehi kohaliku aja järgi kell 17.00, kui loomaaeda hakati sulgema.

Nii politseil kui ka loomaia töötajatel pole andmeid, kuidas loom puurist välja sai või kui kaua ta vabaduses olnud oli.

Aastaringselt avatud loomaaed suleti pärast tiigri rünnakut kohe.

Politsei leidis kohale jõudes, et tiiger oli ohvri maha surunud. Politseinike nähes hakkas tiiger nende poole suunduma ja korrakaitsjad avasid käsirelvadest looma pihta tule. Loom kaotas elu.

Politsei pressiesindaja Steve Mannina kinnitusel sai üks loomaaeda külastanud mees surma ja kaks ülejäänud tiigri rünnakus kannatada saanut on kriitilises seisundis haiglas.

Politsei esindaja sõnul arvati esialgu, et neli tiigrit pääses vabadusse, kuid lõpuks saadi aru, et tegemist oli siiski ainult ühe loomaga.

Ründajaks osutunud loom on emane amuuri tiiger Tatjana. Möödunud aasta detsembris vigastas sama loom loomaia ühe töötaja kätt.

San Francisco tööohutusamet esitas loomaiale süüdistuse ohutuseeskirjade rikkumises ja loomaaed peab maksma 18 000 dollarit (194 400 krooni) trahvi.

Politsei jätkab juhtunu uurimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles