Saatest «Tantsi tagumik trimmi» lahkus Kristi Urbla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» teine saade
«Tantsi tagumik trimmi» teine saade Foto: Jelena Rudi

«Tantsi tagumik trimmi» teine saade jäi viimaseks Kristi Urblale, kes võttis nädalaga alla ainult 0,8 kilo.

Tantsud ja kohtunike hinnangud

Olev ja Alyssa

Anu: Suurepärane algus! Kohe meeleolu tõusis. Disko ongi vist see, kus igaüks teeb seda, mida tahab, ja ei peagi sünkroonis olema? Teie puhul läks see nihu natuke. Olev, kas naine andis juba sulle tšikibrikit? Nii et andis? Seda on näost näha. Neli punkti. Oleks võinud partnerit jälgida rohkem.

Teet: Eelmises saates olid tähelepanelikum partneri suhtes. Ära mõtle liiga palju liigutuste peale. Neli punkti.

Anna: Sul on nii võluv partner, et mina oleks ainult teda vahtinud. Sina vahtisid, et kes sind vaatab. Naudi, kaua ikka see saade kestab. Neli punkti.

Olev kaotas nädalaga 6,8 kilo ehk 4,7 protsenti kehakaalust. Kokku 8,7 punkti.

Kristi K. ja Rainer

Anna: Suurepärane! Lihtsalt istusin ja nautisin seda! See on ilmselgelt sinu stiil. Fantastiline! Kuus punkti

Teet: Tubli! Tõesti, esimese korraga võrreldes oled õppust võtnud. Partneriga suurepärane kontakt, silmad särasid. Isegi tantsu ajal arenesid. Braavo! Kuus punkti.

Anu: Fantasiline! Vapustav! Kristi oli ka see, kes jootis mulle šampanjat. Kas sa jootsid Rainerile ka? Tal oli suu kõrvuni. Annaksin viie, aga kuna šampanja oli, annan kuue.

Kristi võttis nädalaga alla 2,1 kilo ehk 2,3 protsenti keha kogukaalust. Kokku punke 8,3.

Herkki ja Regina

Teet: Mind üllatasid täna väga! Oled kõvasti arenenud alates sellest, kui nägin sind esimest korda. Tehniline tase oli täiesti... Mul jääb sõnadest puudu! Olen üllatunud. Seitse punkti.

Anu: Oled tõesti võidujanuline. Hämmastav, et kui paljud väsivad tantsu lõpuks ära, siis sul tuli pauerit juurde. Lammutasid lõpus naist nii et vau! Läksid lõpu poole aina paremiks. Eriefektid olid vapustavad, eriti see voodi all roomamine. Kaheksa punkti.

Anna: Ütle mulle, milleks sa pead kaalust alla võtma? Sa tunnetad oma keha suurepäraselt! Kõik ei peagi kondiklõbinad olema. Seitse puntki.

Herkki võttis nädalaga alla 6,1 kilo ehk 5,1 protsenti kehakaalust. Kokku 12,4 punkti.

Anna ja Marek

Anu: Seksikiisu olid eelmine kord, nüüd oled seksijumalanna. Kes teile selle programmi välja mõtles? Anna, kuidas sul meesteotsingud edenevad? Täiesti vapustav. Mina anna seitse.

Teet: Soe, sarmikas, rütmikas. Balletituhvlid oled jalga pannud, number üks äraostmismeetod. See spagaadist ülestulek oli täitsa omaette show. Koreograafiliselt väga nutikas lahendus. Seitse.

Anna: Alguses tundus, et see stiil pole sinu stiil, aga siis, kui algas see spagaatide osa - see oli sinu ala. Meeldis, et võtad huumoriga oma kaalu. Et ma olengi selline ja vaadake, millist nalja saab. Seitse.

Anna võttis nädalaga alla 4,3 kilo ehk 3,6 protsenti kehakaalust. Kokku 10,6 punkti.

Kristi U. ja Oliver

Anna: Milline areng! Kas tunned end nüüd enesekindlamalt? Ma ei tea, mis treener sulle trennisaalis tegi. Väga kiiresti arened. Minult viis punkti.

Teet: Väga suur kontrast esimese ja teise saate vahel. Dramaatiline areng. Jätka seda tšikibrikit, mulle tundub, et see mõjub hästi. Tundus ka, et sul on rõõmu juurde tulnud. Kisub selles suunas, et võiks kuus punkti panna.

Anu: Eelmises saates oleksid nagu rahvatantsu tantsinud, ikka tömpa-tömpa. Juba see on suurepärane saavutus, et sa kannad kontsakingi. Ma ei saa ikka üle ja ümber, millise tantsuõpetaja Kristi on saanud. Kadestan, kadestan, kadestan! Kadestan viie punkti eest.

Kristi võttis nädalaga alla 2,3 kilo ehk 2 protnsenti kehakaalust. Kokku punkte 7,3.

Kaupo ja Monika

Anu: Nüüd oled jäme nagu karu! Kust sa said selle särgi? See, et Monikal oli näts suus ja ta seda mälus kogu aeg, see oli suurepärane. Sa vapustasid mind nendest tantsijatest kõige rohkem! Kaheksa.

Teet: Tehnika paraneb dramaatiliselt. See nõks, et sina oled treener talle... Professionaalsetel lavadel kasutatakse selliseid nõkse. Olid sees igas liigutuses, nautisid, teil oli täielik klapp. See liigutus, noh, et... kaheksa

Anna: Tants ja kõik meeldis. Kuus punkti.

Kaupo võttis nädalaga alla 4,1 kilo ehk 2,9 protsenti keha kogukaalust. Punkte kokku 10,2.

Anneli ja Ingmar

Anna: Fantastiline! See algus, nii oligi kunagi. Lõpp ka, et oi, kas see tõesti võib minuga juhtuda. Aga mis sul on selle kaaluga, et oled viimaste seas? Ära hoia sellest kinni.

Teet: Niivõrd dramaatiline edasiminek. Rütm, musikaalsus, tehnika, kokkumäng. Selle numbri puhul on jälle läbiv see, et see on üllatav. Lase sellel kaalul ka ükskord minna.

Anu: Olite ainuke nendest paaridest, kes tantsisid kokku. Annelil on tohutult hea rütmitaju ja ta on teatraalne.

Anneli võttis nädalaga alla 0,8 kilo ehk 0,8 protsenti kehakaalust.

Natalja ja Kaarel

Anna: Väga efektne! Võtsid vene muusika, mängisid kuuma vene tüdrukut. Kõik oli ilusti rollis.

Teet: Kui laval midagi juhtub, peab tegema näo, nagu nii peabki olema. Vaimustav edasiminek oli. Vaatasin jalgu, seal oli liikumise juures kõik olemas. Koreograafia oli läbimõeldud. Muusika oli julge valik. Liikumine, partnerlus oli väga hea. Vaatamata kõikidele nüanssidele, mis sinna juurde tuli, minu lugupidamine.

Anu: Sina olid eelmises saates üks minu lemmikutest, sest sinus on seda slaavi sära ja särtsu. Treeneriga on sul ka vedanud. Olete üks väga fantastiline paar. Sukkpüksid oleks võinud pisut heledamad olla.

Natalja võttis nädalaga alla 1 kilo ehk 1,1 protnsenti kehakaalust.

Kaheksa ülekaalulist naist ja meest panevad taas tantsukingad jalga ning astuvad koos oma professionaalsest tantsijast partneriga kohtunike, stuudiopubliku ja televaatajate ette, et võidelda oma koha eest saates.

Televaatajate ees trimmivad tagumikku Anna Jankelevitš (algne kaal 118 kg), Kristi Kuusksalu (98 kg), Natalja Barajeva (98 kg), Kristi Urbla (122 kg), Kaupo Käsik (146 kg), Olev Raidjõe (153 kg), Herkki Liivamaa (130 kg) ja Anneli Pilpak (110 kg).

Seekordse saate teema on disko!

Kohtunikud on Anu Saagim, Anna Levandi ja Teet Kask, saatejuht Teele Viira.

«Tantsi tagumik trimmi» on TV3 eetris pühapäeviti kell 20.00.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles