Madonna kontserdi piletid tulevad märtsis müüki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: Reuters / Scanpix

Eile sai kinnitust, et popikuninganna Madonna esineb 4. augustil BDG kutsel Tallinna lauluväljakul. Tallinna show on Madonna maailmaturnee «The Sticky & Sweet Tour» ainus kontsert Baltimaades. Kontserdi erikülaline on DJ Paul Oakenfold.


70 000 piletit Madonna show’le tulevad müüki 5. märtsil kell 10 üheaegselt Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal ja Põhjamaades. Korraga saab osta kuni kuus piletit. FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta 2. märtsist.



Tallinna kontsert on osa tuuri pikendusest, mille käigus Madonna külastab riike ja linnu, kus ta pole varem esinenud või ammu kontserte andnud. Lauljanna sõnul on see esimene kord, kui ta tuuri pikendab. «Ei suuda ära oodata tuurile minemist, et külastada kohti, kus ma pole varem käinud, ning naasta paikadesse, mida armastan,» nentis ta.



Kontserdi peaprodutsent Peeter Rebane tõdes, et staari on Eestisse oodatud üle 20 aasta. «Ta on küsitlustes olnud kaua artist number üks, keda soovitakse Tallinnas näha,» ütles Rebane. «Oleme selle kontserdi nimel aastaid töötanud.»



Madonna agent käis Tallinna lauluväljakuga tutvumas enne staari eelmist maailmatuuri «The Confessions Tour», kui Phil Collins siin esines. Toona tõdes agent, et Tallinna lauluväljak on suurepärane, kuid otsustajaks on ikkagi Madonna.



Rebane meenutas, et 2006. aastal müüdi Metallica kontserdile 70 000 piletit kolme päevaga. «Olen veendunud, et Madonna purustab rekordi,» sõnas Rebane. «Metallicat tuli vaatama 29 000 turisti, Madonna show’le ootame lähiriikidest vähemalt sama palju fänne.» (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles