Meelis Tomson külmub ilma mobiiltelefonita surnuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Tomson
Meelis Tomson Foto: Robin Tepper

Hiljuti staarmoedisaineri kuulsuse teeninud Tipp aka Meelis Tomson on pahane mobiilside firma Elisa peale, et krõbeda pakasega teenusepakkuja operaatorvõrk maas oli.

«MILLE EEST MA TEILE MAKSAN? Mul oli öösel vaja taksot tellida ja ma ei saanud seda teha? Põhimõtteliselt oleks ma pidanud ju siis jala koju minema, aga välja minnes ma ei arvestanud sellega, et Teie oma võrgu maha lasete ja mina pean -24 kraadiga JALA koju minema,» pahandab Tomson Elisa Facebooki seinal.

«Mis oleks saanud siis, kui ma oleks olnud maanteel ja auto oleks katki läinud? Puksiiri tellida ei saa ja auto ei käivitu - KÜLMUN SURNUKS? iPadi kaudu ei oleks kah sõpadelt abi saanud, sest ka selle nett ju ei tööta. Ei tasu mõelda sellele, et ahh paar inimest ei saa sõpra öösel kätte. Mis siis, kui kellegiga midagi juhtub? Sellele, et Teil on võrk 4 tundi maas võivad olla surmavad tagajärjed, kui juhtub mõni tõsine õnnetus. Sellistel juhtudel peab olema teil olema TAGAVARA!»

Elisa andis Tomsonile aga rahumeelse ja viisaka vastuse: «Meil on väga kahju, et taoline katkestus juhtus. Kriisiolukorras tuleb mobiiltelefonist eemaldada operaatori SIM kaart ning seejärel saab helistada hädaabinumbrile.»

Niiet siit tähelepanek Tipile - kui tunned, et loodusjõud on sinust tugevamad, helista hädaabile. Kui aga eluohtlikkus pole kõneaineks, kõnni koju jala, hakkab soojem!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles