Galerii: «Fight Nighti» kutid kehailu võrdlemas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Portuse hotellis tänavakähmlejate kaalumine, kes võistlevad homme «Fight Nightil» 3. detsembril kell 10 Kalevi Spordihallis.

Peamatsil astub üles 34 matšis osalenud ja 31 võitu pälvinud rootslane David Teymur, kelle vastu astub Eesti taipoksi suurnimi Edvin-Erik Kibus.

Rootsis senimaani võitmatu võitleja staatuse pälvinud David oma vastasest suurt midagi ei tea, kuid selles osas on aidanud teda Youtube. «Ma tavaliselt netist oma vastaseid ei vaata, seekord tegin erandi. Ma tean, et Edvin on tugev vastane. Ta on võidelnud Andy Sawyersi vastu,» rääkis 22-aastane Teymur.

«Mu eesmärgiks «Fight Nightil» on jätta publikule enda nimi meelde, et üritusele soetatud pilet oleks õigustatud. Ma tahan võita ning teen selle nimel kõik, ma olen agressivne ja ründan palju, see on minu stiil,» ütles lõpetuseks Rootsi taipoksi tipp.

Sarnaselt Davidile ei teadnud ka Edvin oma vastasest suurt midagi. «Olen jälginud Davidil paari videot, ta on vasakukäeline ebamugav vastane Rootsist, kellel on ainult üks kaotus. Trenni olen teinud kõvasti iga päev nädala sees Tartus, kuid ka Tallinnas nädalavahetuseti. Lähen teda võitma. Kuigi on tulemas tasavägine ja pingeline matš, on siin kõigil omad võimalused,» lausus Edvin-Erik Kibus enne matši.

«Fight Nightil» leiab aset ka Kanal 2-s jooksva tõsielusarja «Ringikuningas» finaal. Et finaliste näha tuleb kohale tulla ja seda oma silmaga kaeda. Leegioni klubi treener ning «Fight Nighti» peakorraldaja Helen Raid sõnas enne üritust järgnevalt: «On hea uudis et «Fight Night» jõuab meieni juba üheksandat korda. Kohal on Eesti tipud ja tugevad võitlejad välismaalt. Taipoksiaasta on olnud väga edukas ja telesarjana eetrisse jõudmine on taipoksile suur reklaam ning ma usun, et «Ringikuninga» saade aitab meie ala arendada ning tuua uusi huvilisi selle juurde. «Fight Night» võtab aasta kokku ja on viimane suurüritus, kus saab näha meistreid oma silmaga!»

Kalevi Spordihall avab pealtvaatajatele uksed homme kell 19, üritus algab kell 20. Pileteid saab osta viimaseid tunde Piletilevist ja homme kohapealt. Soovitame kõigil varem kohale tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles