Skandaal: Jeronimo võlub endast vanema naise

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeronimo
Jeronimo Foto: Kanal 2

Täna kell 16.15 jõuab telekanali Kanal 2 eetrisse uus seriaal «Victoria», kus peategelaseks on 50-aastane koduperenaine Victoria Ruffo, kelle teele satub ülivõluv noormees Jeronimo.

Victoria on 50-aastane koduperenaine, kes on abielus rikka ja maineka advokaadi Enriquega ning neil on kaks täiskasvanud tütart ja poeg.

Victoria naudib koduperenaise elu, olles täielikult pühendunud oma perekonnale ja kodule.

Kuid kõik muutub, kui Victoria avastab, et tema abikaasal on juba viimased kaks aastat armuke olnud.

Enrique tunnistab afääri Victoriast 20 aastat noorema Tatianaga ning kuigi lubab suhtele lõpu teha, kolib ta siiski noore naise juurde.

Victoria elu variseb hetkega kokku ning olukorra teeb hullemaks asjaolu, et Victoria tütred süüdistavad isa lahkumises ema.

Kuid Victoria õnn ei oota kaua, tema ellu astub noor, 34-aastane mees Jeronimo, kes leiab Vicorias kauni ja atraktiivse naise. Tunded ja kirg saavad võitu mõistusest ja vaatamata oma perekonna hukkamõistule armub Victoria jäägitult Jeronimosse.

Üleüldine hukkamõist muudab selle suhte keeruliseks, lisaks muutub armukadedaks Victoria abikaasa, kes tahab endist naist tagasi.

Nii peabki Victoria otsustama, kas jääda Jeronimoga, kes on valmis temaga elu jagama, või lasta ta vabaks, säästes noort meest tema perega seotud konfliktidest.

Vaatamata sellele, mis on lõplik otsus, teab Victoria üht - uut elu võib alustada ka 50-, 60-, 70-... aastaselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles