Sigadest huntideni: staaride veidrad lemmikloomad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: WENN.com

Rikkad ja kuulsad paistavad sageli silma igasuguste veidrustega, sealhulgas kummaliste lemmikloomadega.

Tori Spelling: Toril pole ainult üks loom, vaid terve loomaaed. Tal on normaalsed lemmikud nagu kassid, koerad ja jänesed ning lisaks kanad ja kitsed. Mõnikord jalutab ta Los Angeleses ringi, kana käekotis.

Kristen Stewart: «Videviku» staar kasvatab väidetavalt kodus koera ja hundi hübriidi. Ta ütles ühel fotosessioonil: «See on mu lemmikloom. Ma tean, et ta näeb natuke hirmutav välja, sest ta on hunt. Kuid ta on tõeliselt armas.»

George Clooney: Näitleja võttis põrssa Maxi 1987. aastal. Siga suri 2006. aastal. See oli mehe elu pikim suhe.

Courtney Love: Probleemne rokidaam peab kilpkonna, kelle eest hoolitsemine nõuab ilmselt vähem vaeva kui kassi või koera.

Mike Tyson: Endine poksitšempion hindab tuvisid: «Tunnen suurt uhkust, et olen tuviarmastajate ametlik esindaja.»

Paris Hilton: Seltskonnatibil on kinkažu nimega Baby Luv. Paris võttis kord loomakese poodi kaasa, see ründas teda ja staar sattus haiglasse.

Kourtney Kardashian: Vanimat Kardashianide õde märgati eelmisel nädalal New Yorgis anakondat ostmas. Kardashianidel on varemgi kummalisi loomi olnud. 2009. aastal oli neil šimpans Suzy, kes oskas nutitelefoni kasutada.

Hugh Hefner: Playboy taadil on ametlik luba loomaaeda pidada ning tema häärberi tagaaias elavad väikesed ahvid ning üle saja erineva linnuliigi.

Vanilla Ice: Räppar peab vallabi ja känguru ristandit, kes kord valla pääses ja mehe kodulinna tänavatel Floridas segadust põhjustas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles