Lauri Pedaja hoiab pöialt Argole ja Helenale

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" 6.saade
"Tantsud tähtedega" 6.saade Foto: Jelena Rudi
Hittsaate «Tantsud tähtedega» kolmas hooaeg hakkab lõpule jõudma. Võistlustantsude oskuses pistsid rinda  kaheksa kuulsat eestlast, kelle tantsupartnereiks olid Eesti või isegi Euroopa tippu kuuluvad võistlustantsijad.

Viimases saates võistlevad võidukarika nimel Argo Ader ja Helena Liiv ning Maarja-Liis Ilus ja Veiko Ratas

Uurisime eelviimases saates lahkuma pidanud Lauri Pedajalt, kui pingsalt ta viimast heitlust jälgib ning kellele ta pöialt hoiab.

«Tantsusaate kulgu ma eriti pingsalt jälginud ei ole, sest tantsisin ju ise kõikides saadetes. Ja ega ma stuudios olles ka väga jälginud, kui palju keegi punkte saab või kuidas keegi parasjagu tantsib.»

«Tegelesin rohkem oma asjadega. Keskendusin ja tegin sooja, ajasin inimestega juttu ja üritasin saavutada täielikku rahutunnet.»
 
Kas oskad ennustada, milline paar lahkub sel aastal võidukarikaga?
 
«Ma siiralt loodan, et Argo ja Helena. Olen kahe käega nende poolt. Arvatavasti haaran ka ise telefoni ja helistan. Kuid ma kardan, et nii siiski ei lähe, nagu mulle meeldiks.»
 
Kes tantsijatest olid Sinu lemmikud?
 
«Eks kõik olid ju omamoodi huvitavad ja toredad. Ajasid oma rida ja tegid oma asju.
Aga minu kõige lemmikumad olid Piret ja Hendrik. Nendega sai ikka tagaruumides palju nalja.» 
 
«Tantsud tähtedega» finaal juba sel pühapäeval Kanal 2s
 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles