Reedel algab Baltimaade suurim muusikafestival Positivus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti süntpopiduo HURTS Kalevi Spordihallis 25.01.11
Briti süntpopiduo HURTS Kalevi Spordihallis 25.01.11 Foto: Jelena Rudi

15 ja 16. juulil toimub Lätis, mereäärses Salacgriva männimetsas viiendat korda Baltimaade suurim muusikafestival Positivus, kus lisaks üleilma tuntud peaesinejatele nagu Editors, James, Röyksopp, Mark Ronson & Business Intl ning Hurts on sel aastal võimalik kuulda-näha ka 9 Eesti artisti.

Esmakordselt on Positivus jõud ühendanud festivaliga Tallinn Music Week. Lisaks Tallinn Music Weeki kahe viimase aasta Skype’i auhinna võitjaile Ewert and the Two Dragons ja Iirisesinevad Positivusel ka Ki En Ra & Dragan Volta ning Universal plaadifirma artist Malcolm Lincoln.

Reedel, 15. juulil astuvad laval üles festivalil silma paistnud noorema põlvkonna põnevaimad bändid Aides,Badass Yuki, Junk Riot, Kreatiivmootor, Mimicry ja Nevesis.

«Oleme püüdnud igal aastal festivalile kutsuda parimaid Eesti bände, kes on mingil määral ka Lätis silma paistnud – headeks näideteks on tänavu Iiris ja Ewert and The Two Dragons–, kuid leiame, et nii Eesti kui ka Leedu bändide osakaal võiks olla veelgi suurem ja koostöö meie riikide muusikaringkondade vahel veelgi tugevam. Koostöö Tallinn Music Weekiga on väga positiivne,» kommenteerib Positivus festivali peakorraldaja Girts Majors.

«Fakt, et Läti suurima festivali programmis astub üles 9 Eesti bändi on päris kõnekas näide sellest, et Eesti muusika vastu on aasta aastalt suurem huvi, mitmed artistid on kutsutud ka sügiseks olulistele Euroopa festivalidele,» kommenteerib Tallinn Music Weeki peakorraldaja Helen Sildna.

Tutvu Positivus festivali programmiga siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles