Magamise ajal seksinud mees vabastati vägistamise süüdistusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magamise ajal seksinud mees vabastati vägistamise süüdistusest
Magamise ajal seksinud mees vabastati vägistamise süüdistusest Foto: SCANPIX

Suurbritannias elavat meest süüdistati teismelise vägistamises, kuid kohus vabastas ta süüdistusest, kuna kohtunike silmis ta ei olnud võimeline oma seksomniat kontrollima.

43-aastane Stephen Lee Davies ei mäletanud, et ta oleks 16-aastase tüdrukuga seksinud, kirjutab Daily Mail.

Tüdruk oli Daviesi Swanseas asuvas kodus külaline. Ta olevat jaheda toa tõttu pandud mehega samasse voodisse magama.

Tüdruku sõnul ärkas ta öösel üles selle peale, et mees temaga seksis.

Daviesi sõnul saatis ta tüdrukule järgmisel päeval sõnumi, küsides kuidas ta tervis on. Tüdruk saatis ta sõna otseses mõttes põrgusse.

Kohtuistungil tunnistas ka Daviesi eksabikaasa Angela, kes kinnitas, et mees kannatab seksomnia all ning võib enda teadmata magades seksida.

«Ta ei olnud kunagi vägivaldne ega vägistanud mind kordagi. Ta silmad võivad seksomnia episoodi ajal lahti olla, kuid tegelikult ta magab,» selgitas naine.

Eksabikaasa jätkas, et ta võis oma mehega öisel ajal pika jutu maha rääkida kui ka seksida, kuid mees ei mäletanud hommikul mitte midagi.

Kohus lasi Daviesi uurida ning Šotimaa Edinburgi uneuurimise keskuse juht Chris Idzikowski kinnitas, et mehel on seksomnia.

«Seksomnia all kanntavad tavaliselt need, kes magavad hästi ja sügavalt. Sellel ajal võib tekkida seksuaalne aktiivsus, mis kestab 20 – 30 minutit,» selgitas uneuurija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles