Mehhikos arreteeriti El Brad Pitt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Antonio Guzman Zuniga alias El Brad Pitt
Marco Antonio Guzman Zuniga alias El Brad Pitt Foto: SCANPIX

Mehhiko politsei teatas eile, et neil õnnestus Chihuahuas tabada Juarezi narkokartelliga seotud kurjategija, keda tuntakse kui El Brad Pitti.

Politseiteates seisab, et 34-aastane Marco Antonio Guzman Zuniga alias El Brad Pitt alias El Dos (Kaks) juhib Juarezi kartelli relvarühmitust La Linea, edastab Reuters.

«Kummalised hüüdnimed sai mees oma kaaslastelt. Teda peetakse Hollywoodi staari Brad Pitti sarnaseks,» selgitas politsei esindaja.

Guzman Zunigast pärast arreteerimist tehtud politseifotol on näha mees, kellel on tumedad juuksed, tumedad silmad ja habe. Ta nina on mingil määras Pitti nina sarnane.

Mehhiko narkogängide liikmetel on üsna kentsakaid hüüdnimesid, nagu näiteks El Gordo (paksuke), El Piolin (piuksuja) ja ka El Winnie Pooh (Karupoeg Puhh).

Juarezi kartelli haru La Linea koosneb eelkõige endistest politseinikest, kellest on saanud kurjategijad. La Linea peakorter asub Ciudad Juarezis, kus kontrollitakse narkokaubandust USAsse.

Lisaks Guzman Zunigale õnnestus Mehhiko politseil arreteerida veel kaks gängiliiget.

Guzman Zunigat kahtlustatakse mõrvade toimepanemises, inimröövis ja politsei vastu suunatud rünnakus . Ta tabamiseni viiva informatsiooni eest oli välja pandud 500 000 peeso suurune summa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles