Video: rannal jalutanu leidis...?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia Queenslandi rannalt leitud objekt
Austraalia Queenslandi rannalt leitud objekt Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Austraalias Queenslandis Point Cartwrighti rannal jalutanud mees leidis kummalise «vorstidest» koosneva objekti, kuid kuna ta ei teadnud, mis see on, siis pani ta sellest tehtud foto sotsiaalmeediasse küsides, kas keegi saab teda aidata.

Matt Druce edastas müstilise halli värvi objekti foto Facebookis pühapäeval, 25. juunil ja kohe hakati pakkuma, mis see olla võib. 

Austraalia Queenslandi rannalt leitud objekt
Austraalia Queenslandi rannalt leitud objekt Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Olen oma kodukoha Point Cartwrighti rannal jalutanud aastaid, kuid varem ei ole mulle midagi nii eriskummalist silma torganud,» teatas austraallane.

Sotsiaalmeedia kasutajad pakkusid üksteise võidu, mis see olla võib. Osa arvas, et pelikanide väljaheide, kuid keegi linnuhuviline lükkas selle ümber teatega, et pelikanide väljaheide on valget, mitte halli värvi.

Teine sotsiaalmeedia kasutaja arvas, et selle võis tekitada hoopis mõni kala, näiteks rai.

Veel üks isik pakkus, et halli massi tekitajateks võivad olla ussid või krabid.

Oli ka neid, kelle arvates jätavad sellised kuhilad rannale rand-liivatõlv ussid, kes tulevad liivast välja ainult mõõna ajal. Kalamehed kasutavad nimetatud usse kalasöödana. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles