Kendall Jenner keelas oma balleti pildi all kommentaarid kui süüdistused lendama hakkasid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendall Jenner attends NY: Marc Jacobs Details and Accessoires RTW Spring Summer 2017 on September 15, 2016 in New York City, USA. (Photo by Jonas Gustavsson) *** Please Use Credit from Credit Field ***
Kendall Jenner attends NY: Marc Jacobs Details and Accessoires RTW Spring Summer 2017 on September 15, 2016 in New York City, USA. (Photo by Jonas Gustavsson) *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: NameFace/Jonas Gustavsson/NameFace/Sipa U

Mõni ei talu kriitikat!

Kendall Jenner keelas oma Instagrami kontol oleva pildi all kommentaarid kui teised kasutajad teda silmakirjalikkuses süüdistama hakkasid.

Kendall Jenner poseeris nimelt Hispaania Vogue'ile balleti teemalises shoot'is ning postitas sellest ka pilte sotsiaalmeediasse. Samuti sai filmitud klassikalise tantsuvormi stiilis video.

Ühel hetkel hakkasid aga lendama süüdistused nagu:«Püsi oma liistude juures. Balletis on vaja teatud kogust annet, mida sina kunagi ei omanda» ning «Ma näen õudusunenägusid sellest, kuidas Kendall Jenner püüab balletti tantsida».

Kommenteerijate probleem oli nimelt selles, et taoliste fotode ning video tegemiseks ei oldud kasutatud professionaalset tantsijannat, vaid reality-tv staarikesest modelli, kellel antud tantsustiilist õrna aimugi pole.

Loe lähemalt siit.

Spanish Vogue by @miguelreveriego

Ein von Kendall Jenner (@kendalljenner) gepostetes Foto am

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles