Vajad lisaraha? Tee nädalavahetusel «laibavedu» ja teeni 15 eurot tunnis!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Raave - EKSPERIMENT, öö Taxify juhina.
Henrik Raave - EKSPERIMENT, öö Taxify juhina. Foto: facebook.com

Ärijuht, ettevõtja, turundusjuht, maaelu edendaja ja muusik Henrik Raave tegi hiljuti väikese eksperimendi ehk siis püüdis teenida lisaraha Taxify juhina. 

Henrik: Sõitsin laupäeva õhtul ja öösel kokku kaheksa tundi Taxify juhina. Alustasin 18:00 ja paari pausiga lõpetasin ca. 03:00.

Eesmärke oli kaks:

1. Saada teada, millised on Taxify öised kliendid ehk omal nahal järgi proovida, mis töö see öine «laibavedu» (taksojuhtide poolt kasutatav sõna) on ja...

2. ...kui palju sellega teenida saab.

Esimesega on muide Taxify uutel juhikandidaatidel seotud kõige suuremad hirmud ja teise puhul on Taxify varasem arvutus selline, loe SIIT! 

Palusin sõber Martenil Sinisilm Filmsist paigaldada autosse kolm Go-Pro kaamerat, et kogu öö salvestada (võibolla juhtub midagi huvitavat). Auto küsisin omale City Motorsist. 

Henriku tulemus polnud paha

Henrik teenis Taxify juhina 47 eurot nelja tunniga, see teeb tunnis umbes 12 eurot. Taxify ise reklaamib, et tipptundidel on võimalik teenida kuni 15 eurot tunnis. Tipptunnid on kella kuuest poole kaheksani ja öösel poole kaheteistkümnest  hommikul kella seitsmeni.

Henrik: Kokkuvõttes tegin kaheks tundi tööd, kokku 16 sõitu, umbes 3-4 sõitu magasin ise maha oma rumaluse tõttu. Ühel hetkel vist ootasin liiga kaua klienti, kes ei plaaninudki tulla. Nii et tegelikkuses oleks võiud neid sõite teha kuskil 20 ja teenida kuskil 15 eurot tunnis. 

Üldiselt on inimesed öösel kõik väga sõbralikud. Väga kenad ja jutukad inimesed. Seda karta, et millised koletised öösel autosse satuvad, kindlasti ei tasu. Nii et lisaraha teenimiseks nädalavahetusel Taxify juhina, täiesti mõistlik tegevus. 

Head vaatamist SIIT! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles