Elu24 video! Kristel Aaslaid: nüüd on Vanalinnas kolm minu pandud kivi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muusik Kristel Aaslaid kaotas kihlveo ja pidi hakkama asfalti viskama. Asfalti panekut talle ei usaldatud ning üle jäi ainult kivisillutise panemine.

Päris käed rüpes lauljal siiski seista ei lastud ning kätte anti nii labidas kui ka haamer. "Lõpuks sain isegi kolm kivi paika panna, niiet tean, et Tallinna vanalinnas on nüüd kolm minu pandud kivi" ütles Aaslaid.

Objektil töötanud meestele tegid muusiku töövõtted palju nalja ja tõenäoliselt tegi ta seal rohkem kahju kui kasu, viimast kinnitas Aaslaid ka ise.

Lisaks Kristelile on kihlveod sõlminud ka räppar Genka ja saatejuht Indrek Vaheoja. Kahjurõõmu nautima oli neist kahest tulnud ainult Vaheoja, kellele oli valmis pandud ka mugav tool, millest vaadet nautida. "Maailmas on kolm asja, mida vaadates nautida: voolavat vett, põlevat tuld ja töötavat inimest," sõnas saatejuht muiates.  

Vaata videost, mida vastas Aaslaid küsimusele, miks ta alles pärastlõunal tööle ilmus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles