Marilyn Kerro: mina ei tähista emadepäeva ega mingeid teisi pühi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro avas Tallinna vanalinnas poe, et tutvustada inimestele tervislikku eluviisi koos loodusest leitud materjalidega
Marilyn Kerro avas Tallinna vanalinnas poe, et tutvustada inimestele tervislikku eluviisi koos loodusest leitud materjalidega Foto: elu24.ee

Tuntud nõianeiu ja selgeltnägija Marilyn Kerro teatas, et tema ei tähista emadepäeva ega ka mingeid teisi pühi, ema tuleb austada iga päev.

«See pole ju mingi armastuse väljendus, kui ainult sünni- ja emadepäeval roosiga lähed!» teatab punapäine kauntar ühinenud Naistelehe ja ajakirja Naised veergudel.

Siiski pole Marilyn Kerro oma ema kunagi kuulanud ja tegi kõike omamoodi ja tavaliselt risti vastupidi ema öeldule. «Mida iseseisvam inimene on, seda paremini ta elus hakkama saab ja seda kaugemale ta jõuab,» leiab Kerro, et vanemaid ei tohi kunagi kuulata.

Oma ema aga Kerro ise emaks ei kutsu, sest väidetavalt on nad sugulussidemetes olnud juba läbi mitme elu: «Mingis elus olin hoopis mina tema ema...»

Loe pikemalt ajakirja Naisteleht + Naised veergudelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles