Video: Vene oligarhi poja pulm läks maksma miljard dollarit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Said Gutserijevi mõrsja Hadiža kleit võis maksta miljon eurot
Said Gutserijevi mõrsja Hadiža kleit võis maksta miljon eurot Foto: instagram.com

Venemaa eliit on tuntud oma silmapaistvate pidustuste ja raha laristamisega. Ja kui jutt käib Vene oligarhidest, siis nemad juba ei koonerda.

Sellest annab tunnistust ka järgmine lugu - ühe oligarhi poja kümneid miljoneid dollareid maksnud pulmapeost, kus olid kohal ma maailmakuulsad muusikud.

11 kilo kaaluv pruutkleit maailmakuulsalt disainerilt ja pulmalaulikuteks Sting, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias ja Patricia Kaas. Just nii pidas pulmi Venemaa rikkaimate meeste hulka kuuluva miljardäri Mihhail Gutserijevi poeg Said.  

Inguši päritolu naftamiljardäri 28-aastase poja Said Gutserijevi väljavalitu on 20aastane ingušitar Hadiža Užahhova, Moskva ülikooli esmakursuslane, kes õpib hambaarstiks.

19aastase mõrsja kleit, legendaarse Liibanoni päritolu tippdisaineri Elie Saabi looming, oli nii raske, et pruut vajas peopaigas, Moskva luksusrestoranis Safisa ringi tippides mitme inimese abistavaid käsi.

Komsomolskaja Pravda andmeil maksid 600 külalisega pulmad mõni miljon eurot, kuid Daily Mail oletab, et Gutserijev võis Oxfordi haridusega pojale korraldada ligi miljardi dollari suuruse peo ehk siis maksumusega üle 880 miljoni euro.

Vaata täpsemalt videost! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles