Elu24 Live - külas käis superstaar ja aasta meesartist Jüri Pootsmann (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel kolmapäeval käis Elu24 Live stuudios külas superstaari võitja, aasta meesartist ja tänavuse Eesti Laulu favoriit Jüri Pootsmann.
 

Eesti Laulu 2016 poolfinaalis osaleb Pootsmann lauluga «Play».

Foto: Viktor Burkivski

Eelmisel aastal Eestit Eurovisioonil esindanud Stig Rästa on Eesti Laulul tagasi ja seekord koos Jüri Pootsmanniga. Stig usub, et tema seekord kirjutatud võistluslaul võib olla vabalt parem ja edukam kui mullune «Goodbye to Yesterday».

Eesti Laulule sattus Jüri humoorikal viisil - ta kirjutas ise Stigile ja tegi ettepaneku osaleda. Sama mõte mõlkus aga ka Stigi peas ning kui Jüri poleks ise kirjaga alustanud, oleks Stig ise tema poole pöördunud.

Laul «Play» ei sündinud sugugi kiiresti. «Me istusime stuudios, ma saatsin Jürile mitu lugu. Kuidagi endale tundus mõnegi laulu puhul, et võib-olla ei ole see. Lõpuks olime stuudios ja kirjutasime Fred Kriegeri ja Vallo Kikasega selle loo,» rääkis Stig.

Stig on tunnistanud, et «Play» on tugev laul ning võib kaasa tuua edu. «Iga järgneva looga, mis sa kirjutad, on nii, et oskad jälle natuke rohkem teha midagi. Ta võib täitsa vabalt olla parem lugu kui «Goodbye to Yesterday». Eks paistab,» ütles ta.

Tänavuse võistluslaulu puhul ei tundnud Stig aga kordagi, et tahaks seda ise esitada. «Meil on hääletämbrid täiesti erinevad,» selgitas ta ja lisas, et tal on hästi meeles ka tohutu töö, mis laulu lavalise lihvimisega kaasnes. «See ei ole see, et sa astud lavale. Seal taga on tohutult palju tööd, mis tuleb ära teha ja kannatada,» rääkis ta.

Foto: Viktor Burkivski

Saatejuht oli Anu Saagim.

Vaata järele, mis saates toimus!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles