Mihkel Raud: minust ei saa tipp-poliitikut, sest olen liiga vähe mölakas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud saates «Tuled akendes».
Mihkel Raud saates «Tuled akendes». Foto: ERRi kuvatõmmis

Riigikogu liige Mihkel Raud (SDE) võttis ETV saates «Tuled akendes» koos saatejuhi Vahur Kersnaga oma lõppeva aasta kokku, rääkides muu hulgas, miks temast tipp-poliitikut ei saa.

Kuigi Raud on kogu elu olnud poliitikahuviline, siis tunnistas ta, et ei teadnud siiski enne riigikokku jõudmist kuigi hästi, kuidas poliitika selle pinnavirvenduse all toimib, vahendas ERRi menuportaal.

«See on olnud ühest küljest õudselt silmi avav, mõnest küljest võib-olla ka natukene ehmatav, aga praegu ma julgen küll väita, et see on kümme korda põnevam ja ligitõmbavam kui ma alguses arvasin, et see saab olema,» rääkis ta.

Tipp-poliitikuks Raud aga ei saa, sest ta pole enda hinnangul piisavalt mölakas. «Tõelise võimeka, tugeva, resultatiivse tipp-poliitiku üks fundamentaalne tunnus on see, et ta peab olema kas absoluutne mölakas või temas peab vähemalt olema seda mölaklikkust,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles