Anu Saagim presidendi kihlumisest: ma pole õnnelikumat meest näinud kui Toomas Hendrik, kuid Evelinil võib küll valus olla!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne&Stiili lluauhindade gala 2015 Kultuurikatlas.
Anu Saagim
Anne&Stiili lluauhindade gala 2015 Kultuurikatlas. Anu Saagim Foto: Anne&Stiil

Tänase päeva rõõmuuudised tulevad Kadrioru lossist, kust täna teatati, et vabariigi president Toomas Hendrik Ilves on kihlunud oma lätlannast südamedaami Ieva Kupcega. 

Kommentaari andis ka Elu24 peatoimetaja Anu Saagim

«Kas ma olen nüüd perekond Ilvese ametlik suhteekspert? See uudis oli oodatav. Viimaste nädalate pilte vaadates oli näha, et meil on uus armunud tuvikestepaar ja sealt ei ole pikk samm enam ka  pulmadeni,» ütles Saagim. «Ma pole ammu nii säravat, õnnelikku, enese ja kogu maailmaga rahul olevat inimest näinud, kui Toomas Hendrik.»

TV3 uuris, mida võiks asjast mõelda Toomase eksabikaasa Evelin Ilves.

«Aga Evelinil on lõõtsamehest kaaslane nagu me teame,» märkis Saagim. «Näiks, et ta on oma eluga rahul. Naisena võin öelda, et võib-olla tal on pisut valus, sest tema jaoks juhtus see ehk liiga kiiresti...  Ja ka tähelepanu ja fookus, olgem nüüd ausad, läheb tema pealt totaalselt ära.»

Seltskonnaajakirjad ja -portaalid on teatest loomulikult elevil, sest on tõenäoline, et kaunist Ievat saab näha ka vabariigi aastapäeva vastuvõtul Kadriorus. 

«Ma arvan, et kui Ieva vastu ei ole, siis president võtaks ta kindlasti käevangu. Meil vist online-portaalid ja televiisorid plahvatavad tol õhtul, sest kassid-koerad on ka telerite ette kutsutud, lastest rääkimata. See saab olema grandioosne pidupäev Eesti ja Läti rahvale, sest kõik lätlased tulevad ju ka sellest ennenägematust vaatemängust osa saama,» ennustas Saagim.

Vaata lähemalt TV3 videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles