Meil on suur rõõm esitleda teile noort uut lauljatari! Vaata tema esimest muusikavideot!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Anna Kuchinsky
Lauljatar Anna Kuchinsky Foto: Indrek Arula

Meil on suur rõõm esitleda teile noore lauljatari Anna Kuchinsky esimest professionaalset muusikavideot «Life’s Carousel».

Anna: Olen ise selle video üle väga uhke ning loodan, et see meeldib ka muusikalembelistele Elu24 lugejatele. 

Soov teha sellele loole liikuv pilt tekkis mul juba aasta tagasi. Tahtsin, et «Life’s Carousel» video oleks eriti positiivne ja värviline. Tahtsin kaadrisse palju õnnelikke inimesi, tantsijaid ja muusikuid. Lugu ise on innustav ja kaasahaarav, räägib unistamisest ja eneseusust.

Võttes arvesse kõik minu soovid tuli appi SeeSee stuudio meeskond, kes produtseeris ka video. Mul on tohutult vedanud, et sain minu esimest päris videot teha koos niivõrd professionaalsete inimestega. Režissöör Nicola Piovesan ja tema meeskond tegid kõik selleks, et video tuleks välja sellisena nagu seda soovisin.

Video räägib naisest, kes elab küll ilusas mõisas, kuid töötab seal vaid teenijana. Olles ümbritsetud igapäevaselt väga luksusliku elamisega, kuid unistades samal ajal enda uhkest ballist. Oma mõtetes saab ta kanda ilusat kleiti, ballil tantsida ja laulda ning oma mõtetes saab ta armuda isegi ilusasse printsi. Kuid kui väga, väga miskit soovida võib see ka teoks saada!

Enne filmimist kujutasin ette, et hakkan võtteplatsil kogemuse puudumise tõttu pabistama aga tuli välja, et palju näitlema ei peagi - pidin olema mina ise. Sain teha kõike mida mulle tohutult meeldib teha - istuda meigitoolis, kanda uhket kleiti, laulda ja tantsida terve päev ning olla heade sõprade ringis.

Vaata videot!

Kuidas sulle uus tulija meie muusikaskenele meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles