Mida arvab moelooja Aldo Järvsoo pepukultusest?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: Kim Kardashian / Instagram

Eesti moekunstnikud tutvustasid Tallinn Fashion Weekil kauneid õhtutualette. Võrdleme maailmakuulsa filmiauhinna Oskari punasevaiba showsid Eesti glamuurseimate ja pidulikemate sündmustega. Milliseks hinnata Eesti presidendivastuvõttude kostüümikultuuri?

Enamik presidendi vastuvõtuks tellitavatest kleitidest valmivad Eesti moekunstnike käe all. 

Moelooja Aldo Järvsoo: Me oleme juba viiendat aastat järjest moemaja, kes toodab kõige rohkem kleite vastuvõtule. Ja väga paljud kleitidest, mida sai näha TFW`il võivad jõuda ka järgmisele presidendi vastuvõtule. 

Foto: SCANPIX

Kui palju jälgivad Eesti moekunstnikud muu maailma disainerite töid ja Oscar`ite galal kantavid rõivaid?

Aldo: Mujal maailmas toimub tänapäeval liialt suur pepukultus. Näiteks nagu õdedel  Kardashianitel. Liiga suur paljastamiskultus, millest ma üldse aru ei saa. See on nagu rohkem pornostaaride teema. Ja ma pigem ei jälgi, mis toimub kusagil mujal, kuna liiga sügavad dekolteed ja liiga üle võlli andmine ei ole nagu meie teema. Meie ülesanne ei ole šokeerida, vaid naisi ilusaks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles