Klubi Teater korraldas sõpradele hommikuse sünnipäevaüllatuse!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meelelahutuslikuim ööklubi Teater tähistab täna, 4.09 enda 4.sünnipäeva. Ööklubi ei piirdu aga vaid öise peoga, vaid üllatas enda sõpru juba hommikul, tuues "peo" nendeni. Täna hommikul valdas Tallinna kesklinna tõeline ummik, kuid seda mitte hommikuse töölekiirustamise või uniselt aeglase sõidu tõttu - liikluse panid seisma kütkestavad klubi Teater diivad, kes pakkusid Tallinnas tõelise vaatemängu! 

Foto: Klubi Teater

Hiigelsuure pildiraamiga, mis on ka klubi Teater sünnipäeva selleaastaseks teemaks, jalutasid täna Tallinnas ringi värvikates kostüümides Klubi Teater tantsijad, kes pakkusid vastutulijatele võimalust jäädvustada endast tore "Pilt" ja õnnesoov klubile Teater.

Teatri kaunitarid muutsid nii mõnegi toreda tuntud inimese hommiku lõbusaks, nii olid esimesteks õnnesoovijateks nii Eesti tuntud võistlustantsija Mairold Millert kui ka klubi Teater tihe külastaja Kristjan Kasearu, kes mõlemad on kindlaks plaaniks võtnud ka õhtul Sünnipäevapeole tulla.  

Foto: Klubi Teater

Hommikuse "peoreidi" ajal külastasid klubi Teater kaunitarid mitmeid koostööpartnereid ja sõpru, viies head sõnumit tänaöisest suurejoonelisest sünnipäevapeost nii Sparta spordiklubist ja nende musklimeestest kuni Sky Plus'i stuudio, Prike esinduseni ja Teletorni kõrgustesse!

Foto: Klubi Teater

Rõõmusõnum levis mööda Tallinnat täna kiiremini kui ei kunagi varem ning kõik külastatud kohad ja pildiraami sattunud inimesed leidsid end kõik juba varahommikul sünnipäeva- ja peomeeleolus, mis tähendab, et täna õhtul toimub linna parim pidu kindlasti klubis Teater! 

Foto: Klubi Teater

Saa ka Sina osa Klubi Teater grandioossest sünnipäevapeost! Kõigi lugejate vahel loosime välja 15 VIP-piletit koos tervitusjoogiga tänasele värvikale sünnipäevapeole! Loosis osalemiseks saada enda isikupärane õnnesoov aadressile mareli@klubiteater.ee!

Võitjatega võetakse ühendust täna kell 20.00!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles