Galerii! Dom Party «Golf» tõi öisele turniirile rekordiliselt mängureid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 21.08 ootas klubi Teater kõiki koostöös Magnumiga toimuvale Dom Party «Golf»  peole, kuhu oma ala profid tõi kohale Niitvälja Golfiväljak! Mäng, millega tegeleb üle 65 miljoni inimese. Mäng, mis on täidetud elegantsi, adrenaliini, stiiili, päikse ja naudinguga - GOLF jõudis klubisse Teater, muutes Dom Party «Golf» öö unustamatuks enda säravate golfi diivade, päikeselise atmosfääri ja glamuuriga! Samuti, nagu golf, tõi Dom Party kohale rekordiliselt palju rahvast, kes öise turniiri saatel end hommikusse pidutsesid!

om Party, mis on tuntud kui kõige luksuslikum ja glamuursem pidu linnas, tõi esmakordselt oma külastajateni peo «Golf» , kus kaunid golfi näitsikud hoolitsesid isiklikult selle eest, et võistlusjanu tekiks juba enne klubisse sisenemist!  Maja ees ootas kõiki golfiväljak koos vallatute mängijatega, kes olid tol ööl võidu nimel valmis mängu panema KÕIK! 

Meelelahutus jätkus klubisse sisenedes, kus silma lõid särama kaunid klubi Teater diivad, vastupandamatu lavashow, klaasis loksuv shampanja ning õhtu muutsid veelgi magusamaks suussulavad üllatused Magnumilt. Baltikumi esimene täismõõtmeline Niitvälja Golfiväljak tõi peole professionaalsed golfimängijad nii Eestit, kui välismaalt!

Dom party «Golf» on ainulaadne pidu linnas, millest keegi ei tohiks ilma jääda! Linna populaarseim pidu ootab kõiki taas juba 18.septembril!

Ka sel nädalal valitsevad Teatris kuumad temperatuurid, sest saladustest pungil TOP SECRET pidu avalikustab Sinu salajaseimad fantaasiad juba reedel, 28.08!

Rohkem infot peo kohta SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles