Rein Rannap ja Kristjan Kannukene esinevad uuel südasuvisel džässfestivalil

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» 7. finaalsaade, Kristjan Kannukene ja Rein Rannap
«Eesti otsib superstaari» 7. finaalsaade, Kristjan Kannukene ja Rein Rannap Foto: Viktor Burkivski

19. ja 20. juulil toimub Eesti ühes ilusaimas rannakuurordis, Võsul, uus džässfestival nimega Võsu Jazz. Festivali üheks säravaimaks esinejaks on «Eesti otsib superstaari» saates kolmanda koha võitnud Kristjan Kannukene, kes astub üles kohtuniku Rein Rannapiga. Lisaks astuvad üles muusikud USAst, Hiinast, Lätist, Venemaalt ning Rootsist ja Eestist.

Võsu Jazz’i märksõnadeks on suvi, rand, kõrgetasemelised džässmuusikud, väga hea toiduala värskendavate jookidega ning tore lasteala. Olles üks Põhja-Eesti suurim puhkusekeskus, on Võsu ideaalne asupaik (vaid ühe tunni kaugusel Tallinnast) muusikalise gurmeefestivali läbiviimiseks.

Festivali suur lava püstitatakse otse rannaliivale, taustaks jääb romantiline merevaade koos päikeseloojanguga. Istumiseks, päevitamiseks, perekonnaga pikniku pidamisega lubab korraldaja tuua kohale vaipu, lamamistoole, kottoole ja muud mugavat. Festivalil on kohal Eesti parimad food-truck'id, toidualal on valitud toitlustajad, et pakkuda elamust ka maitsemeeltele.

Piletid on eelmüügis alates tänasest Piletilevis hinnaga 15 eurot ühe päeva eest ning 25 eurot kahepäeva passi eest.

Programm ja lisainfo siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles