Tohoh! Ärimees Urmas Sõõrumaa jagab tantrafestivalil vaimseid tarkusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärimees Urmas Sõõrumaa
Ärimees Urmas Sõõrumaa Foto: Viktor Burkivski

Eestis 17.-19. juulil toimub Rahvusvaheline Tantrafestival avaldas õpetajate nimekirja, kes kuulsal festivalil rahvast oma õpetustega kosutavad. Teiste seas jagab tarkusi ka ärimees Urmas Sõõrumaa.

«Urmas Sõõrumaa on tuntud Eesti ettevõtja, kes on tegev nii turvateenuste kui ka kinnisvara valdkonnas,» tutvustab tantrafestivali koduleht õpetajate seas ka kuulsat ärimeest.

«Paljud aga ei tea, et lisaks igapäevastele ettevõtlusega seotud tegemistele on ta juba aastaid tundnud huvi ja praktiseerinud erinevaid idamaade teadusi ja vaimseid õpetusi. Urmase üheks kiindumiseks on Mantak Chia ja taoismiõpetused. Hiljuti veetis ta Tais kolm järjestikust nädalat pimeruumi retriidil puhastades oma meelt ja keha. Läbitud praktika tõi kaasa olulisi meelelisi läbimurdeid ja eneseavastusi. Just sellest ja muudest vaimse praktika ja igapäevaelu sidumisega seotud teemadest ta Tantrafestivalil kõneleb,» lõpetab tutvustus.

Foto: Kuvatõmmis

Mis muud kui kuulama ja praktiseerima!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles