Suvesangar Rabi: mind üllatas Vaheoja sisemine loom

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Suvesangarid suveks trimmi», Indrek Vaheoja ja Kristjan Rabi
«Suvesangarid suveks trimmi», Indrek Vaheoja ja Kristjan Rabi Foto: TV3

Täna alustab TV3s uus huumorisportlik sari «Suvesangarid suveks trimmi», kus Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja seavad endile sportlikud eesmärgid ja asuvad neid mõnuga täitma. Lisaks trenniüllatustele üllatavad poisid ka teineteist.

Mis üllatas treeniva Indreku juures kõige enam? «Mind üllatas sportiva Indreku juures kõige rohkem tema sisemine loom!» vastas Rabi.

Mis üllatas sportiva Kristjani juures kõige enam? «Kristjanis on peidus atleet! Veidi koolitust ja temast saaks tõeline vägilane!» märkis Vaheoja.

Foto: TV3

«Suvesangarite» toimetaja Kertu Siku sõnul on Kristjanil jõudu ja Indrekul osavust; ühel on tugevad käed, teisel jalad. «Kokku saaks neist ühe tugeva mehe!» sõnas Sikk.

Foto: TV3

«Suvesangarid suveks trimmi» pakub mõnusat vaatamist nii kaalulangetajatele kui ka  trenniplaanide pidajatele. Samuti on telerite ette oodatud tugitoolisportlased, kellele meeldib teiste higistamist pealt vaadata. Neile, kes spordist ei hooli, on saates aga küllaga huumorit ja meelelahutust.

«Suvesangarid suveks trimmi» alustab TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles