«We Love the 90’s» festival vallutab legendaarse Kalevi Staadioni 28. ja 29. augustil!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coolio
Coolio Foto: youtube.com

Soomes juba mitmendat aastat korraldatav Euroopa suurim 90ndate festival, «We Love the 90’s» jõuab sel aastal ka Eestisse. See on 90ndate muusika megafestival, mis toob 28. ja 29. augustil Tallinna Kalevi staadionile tõelise staarideparaadi.

Festivali kahel päeval esineb pea 20 artisti, kelle sajad superhitid on aastate jooksul vallutanud muusikaedetabeleid üle kogu maailma. See on festival, mis paneb tantsima ka karud ning toob publikule tagasi kõige meeletumad nooruspõlve mälestused.

Foto: youtube.com

Üheks peaesinejaks on üle 30 miljoni albumi müünud räppar ja näitleja COOLIO (USA), kelle hitti «Gangsta’s Paradise» teab iga tõeline 90ndate muusika austaja. Samuti on tema sulest ilmunud menulood «1, 2, 3, 4 (Sumpin' New)», «Too Hot», «It's All the Way Live (Now)» ja «C U When U Get There».

Foto: youtube.com

Lavale astub ka ACE OF BASE’i lauljatar Jenny Berggren, kelle esituses kõlavad „The Sign”, „All That She Wants”, „Happy Nation”, „Cruel Summer”, “Don’t Turn Around”, “Never Gonna Say I’m Sorry”, “Lucky Love”, “Life Is A Flower” ning paljud teised armastatud lood. Et Ace of Base’i muusika tõepoolest inimeste südametesse kuulub, kinnitab ka bändi müüdud 30 miljonit albumit.

Foto: youtube.com

Ürituse sauruseks võib pidada saksa popmuusika legendi BAD BOYS BLUE. Kes ei mäletaks nende hitte „ L.O.V.E. In My Car“, „You’re A Woman“, „Pretty Young Girl“, „Come Back And Stay“, „Lovers In The Sand“, „Hungry For Love“ jpt.

Foto: youtube.com

Lisaks astub üles 90ndate suurnimi Itaaliast, EIFFEL 65, kelle lugu „Blue“ kuulub kahtlemata kümnendi edukaimate tantsuhittide hulka.

Foto: youtube.com

USA-st külastab meid menuprojekt REAL 2 REAL. Kes suve jooksul trenni unarusse jätnud, võib uue või vana hea hoo leida just selle bändi hittlooga „I Like To Move it“.

Foto: youtube.com

Suvist sära lisab festivalile MR. PRESIDENT Saksamaalt. Nende unustamatu „Coco Jambo“ toob tagasi nii diskoteekides kui koolipidudel hommikusse tantsitud meelamad õhtud.

Foto: youtube.com

Üheks omapärasemaks esinejaks on LA BOUCHE ehk duo, mis ühendab ameerika vokaalid saksa produktsiooniga. Tulemuseks superhitid, nagu “Be My Lover“, „Sweet Dreams“ jpt.

Foto: youtube.com

Lisaks 90ndate suurnimedele üllatavad korraldajad ka ühe eduka milleeniumi artistiga, kelleks on GROOVE COVERAGE Saksamaalt. Esitusele tulevad „Moonlight Shadow“, „Poison“, „God is a Girl“ ning paljud teised hitid, mis meie kodupublikule tutvustamist ei vaja.

Jälgi üritust Facebookis SIIN!

Piletid saadaval Piletilevis alates 13.04.2015 kell 10.00.

Kuni 19.04 (k.a) on kahe päeva tavapiletid müügis superhinnaga 39 €.

20.04 avaldame ka kodumaisete artistide nimekirja ning festivali ajakava.

Piletite hinnad alates 20.04:

1-päeva pilet : 39 €

2-päeva pilet : 59 €

1-päeva VIP pilet : 59 €

2-päeva VIP pilet : 89 €

Foto: promo
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles