Galerii ja video: suvemuusikali otsitakse noori lauljaid, tantsijaid ja näitlejaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üle-Eestiline Noorte Muusikaliteater otsib üle Eesti noori lauljaid, tantsijaid ja näitlejaid 2015. aasta suvemuusikali «Hammasrataste vahel», mida mängitakse muusikaliteatri kodulaval Türi kultuurikeskuses 11. - 15. augustini.

Castingud toimuvad 4. aprillil Tallinnas (Tallinna 32. Keskkool), 5. aprillil Pärnus (Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasium), 11. aprillil Tartus (Tartu Lille maja), 12. aprillil Rakveres (Margeri maja), 18. aprillil Kuressaares (Kuressaare Gümnaasium) ja 25. aprillil Türil (Türi kultuurikeskus).

Näitlejaid otsitakse vanuses 14.-25. eluaastat. Noorematel ja vanematel soovijatel on võimalus osaleda motivatsioonikirja alusel.

Foto: Viktor Burkivski

Žüriisse kuuluvad Kaarel Orumägi (muusikaliteatri kunstiline juht ja lavastaja), Kee Abel (muusikaliteatri koreograaf, tantsija) ning igas linnas on üllatusliikmeks professionaalne teatri-, muusika- või tantsuinimene lavalt või telemaastikult.

Lisainfo ja registreerimiseks vajalik informatsioon Üle-Eestilise Noorte Muusikaliteatri Facebooki lehelt või küsides aadressilt noortemuusikaliteater@gmail.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles