Klubis Parlament saab kuulda hardstyle'i

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rawest
Rawest Foto: Facebook

Eesti peomaastikule on ilmunud uus ürituste korraldaja, kelle eesmärk on luua Eestisse pidude sari, mis ei seisne ainult heas muusikas vaid ka enneolematus atmosfääris. 

Tegutsedes napilt alla aasta, on saadud rohkelt positiivset vastukaja ja on kogutud tuntust ka naaberriikides. Jätke nimi «Rawest» kindlasti endale meelde, sest siin võib tegu olla millegi suurema, kui lihtsalt «peokorraldajaga»!

20. märtsil toimub ööklubis Parlament võimas hardstyle pidu, kus astuvad üles selle žanri raskema poole esindajad. Esmakordselt jõuab Eesti publiku ette Zirkum Hollandist, kes on mänginud ka mitmel Hollandi suurüritusel. Samuti tuuakse lisajõude Soomest, kui ka siitsamast kodumaalt.

Foto: Rawest

«On aeg teha oma ajule restart, avada oma silmad ja vabaneda ahelatest!» Just nimelt selline eesmärk on propaganda vastases võitluses ja mis on ka selle ürituse temaatika.

8 tundi kestval üritusel ei puudu ka spetsiaalsed lava dekoratsioonid, millega luuakse ööklubisse eriline atmosfäär.

rohkem infot ürituse kohta võite leida Facebookist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles