Skandaalset filmi «The Interview» on alla laaditud üle kahe miljoni korra

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«The Interview» reklaamplakat
«The Interview» reklaamplakat Foto: SCANPIX

Juba ette skandaali tekitanud Hollywoodi uus komöödiafilm «The Interview» jõudis internetti 24. detsembril ning nüüdseks on seda alla laaditud üle kahe miljoni korra.

Film on internetis avaldamisega teeninud 15 miljonit dollarit, edastab BBC.

Linateos räägib kahest USA ajakirjanikust, kes saavad USA võimudelt ja luurelt käsu Põhja-Korea liider Kim Jong-un tappa. Peaosades on James Franco ja Seth Rogen.

Kuna Põhja-Korea ähvardas selle filmi kinodes näitamisel terroriga, siis avaldati see esmalt internetis. USAs näeb seda ka umbes 300 kinos.

Enne filmi vaatajateni jõudmist toimus küberrünnak filmi taga oleva Sony Pictures vastu ning paljud filmitööstusega seotud salaandmed said avalikuks. USA on veendunud, et selle taga oli Põhja-Korea.

Põhja-Korea kaitseministeerium süüdistab  samas USA presidenti Barack Obamat, et Hollywoodis valminud komöödiafilmis «The Interview» irvitatakse Põhja-Korea üle.

Selle tõttu võrdles ministeerium USA presidenti ahviga, öeldes et Obama sõnad ja teod on sama vastutustundetud kui ahvi käitumine džunglis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles