Robbie Williamsi DVD teeb müügirekordeid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williamsi Tallinna kontsert
Robbie Williamsi Tallinna kontsert Foto: Jelena Rudi

8. detsembril poelettidele jõudnud Robbie Williamsi DVD ja Blu-Ray “Live In Tallinn” on esimese müüginädalaga jõudnud kõikjal müügiedetabelite tippu - kaubaks lähevad suure hooga mõlemad versioonid ning tegu tundub olevat jõuluperioodi kõige soovituma muusikatootega.

Robbie Williamsi DVD on üle ootuste populaarseks osutnud ja kuigi on veel vara täpseid müüginumberid öelda,  siis Universal Music Baltics müügijuhi Margus Varuski andmetel on Eestis esimese 10 päevaga mõlemat versiooni kokku müüdud juba üle 8000 ühiku.

Apollo poodide müügijuht Eha Pank kinnitab fakti ja on rõõmus Robbie Williamsi DVD müügiedu üle: ”Apollo kauplustes ja e-poes on Robbie Williamsi kontsert DVD ja blu-ray väga hästi müünud ning kindlasti on tegemist läbi aegade kõige rohkem müünud välismaise artisti kontsert DVD-ga. Tegemist on tootega, mis on ka Apollo jõulukampaania üks peatoodetest ning kindlasti leiab tee paljude eestlaste kingikotti.“

Robbie Williams „Live In Tallinn“ on müügil kõigis hästivarustatud muusika- ja raamatupoodides (Apollo, Lasering, Terminal, Rahva Raamat) ja supermarketites (Prisma, Rimi, Maxima, Selver) ning mitmetes alternatiivsetes müügipunktides üle Eesti.

Lisainfo:

20. augustil 2013 toimus Tallinna Lauluväljakul Briti edukaima meesartisti, mitmete auhindadega pärjatud ja üle maailma ligi 70 miljonit plaati müünud Robbie Williamsi ainus kontsert Põhja-Euroopas, show toimus Robbie albumi turnee «Take The Crown – Stadium Tour 2013» raames. Kontserti kanti reaalajas üle sadades Euroopa kinodes, hiljem ka teles üle maailma BBC Worldwide vahendusel. 8. detsembril  jõudis kontsertfilm „Robbie Williams – Live In Tallinn“ lõpuks ka DVD ja Blu-Ray versioonidena poelettidele. Robbie Williams on esimene maailmastaar, kes filmis oma kontserti Tallinnas. Esitlusele tulid hitid „Let me entertain you”, “Monsoon”, “Come undone”, “Strong”, “Millennium”, “Candy”, “Hot fudge”, “Rock DJ”, “Feel”, “She's the one”, “Angels” jne, «Robbie Williams – Live in Tallinn» režissöörideks on Russell Thomas ja Peeter Rebane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles