Kinno jõuab tõeline koguperefilm «Belle ja Sebastien»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koguperefilm «Belle ja Sebastien»
Koguperefilm «Belle ja Sebastien» Foto: Kaader filmist

1. detsembril jõuab kino Sõpruse ekraanile prantsuse režissööri Nicolas Vanier südamlik ja seiklusterohke koguperefilm «Belle ja Sebastien» - lugu väikese poisi ja suure koera sõprusest.

Filmi sündmustik leiab aset II Maailmasõja ajal Prantsusmaal mägikülas. Üksildane, aga südikas poiss Sebastien (Félix Bossuet) kohtub mägedes suure, valge, metsiku koera Bellaga (koer Garfield), keda kohalikud elanikud lambakarjade kimbutamises süüdistavad. Koerast ja poisist saavad kiiresti lahutamatud sõbrad. Läbi rohkete kaasakiskuvate seikluste seatakse lõpuks õiglus jalule ning sõprus ja headus võidavad.

Prantsuse Alpides filmitud põnev teos pakub hingematvaid vaateid, inimlikult sooja lugu ning meisterlikke osatäitmisi nii kahe- kui neljajalgsetelt näitlejatelt. See on päris perefilm, mis rõõmustab nii suuri kui väikeseid filmisõpru nagu juba klassikaks saanud «Lassie tuleb alati koju», «Nukitsamees», «Ruudi» jne. Mitmele põlvkonnale toob see film meelde aja, mil lastefilme näidati pühapäeva hommikuti Eesti Televisioonis Toomas Lassmanni häälega. Mõnus vaatamine kõigile!

Vaata ka filmi treilerit:

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles