Marju Länik pani laulu sisse eheda emotsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade, Marju Länik
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade, Marju Länik Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmendas saates kehastas Marju Länik Marlene Dietrichit ja laulis lugu «Where Have All The Flowers Gone».

Olav Osolin: Marlene Dietrich oli totaalne diiva. Kui tulla paroodiasaatesse, siis on kaks võimalust - kas haarata sealt kuskilt kinni ja siis on sillerdus ja poosid. Sa ei andnud selleks võimalust, sest sa valisid nii tõsise loo. See lugu ei andnud võimalust klassikalisi diiva jooni välja tuua. Sellest hoolimata kui Marlene seda laulis, siis sellist diiva olekut oli ikka. Ta ei läinud nii emotsionaalseks kui sina. Sul endal olid lõpuks pisarad silmis. Sa võtsid selle laulu sõnumi niimoodi sisse. Sa panid ennast sellesse laulu sisse kõvasti rohkem kui Marlene Dietrich ja selles mõttes oli lauldud kenasti.

Tanja Mihhailova: Minu jaoks oli natuke liiga lauldud, ta pigem jutustas seda laulu. Võibolla liiga emotsionaalne. Mäletan, et ta seal videos üldse ei liikunud, siis võibolla miimikat liiga palju. 

Henrik Normann: See on väga pikk lugu ja mitte midagi laval teha ei saa. Käed on selja taga, seista ja pidada see padi, mis sul tekkis, see pingepadi lõpuni välja - see on imetlusväärne. Number tervikuna pani ennast maksma ja see on mulle alati tähtis, kui artist suudab numbri lõpuni maksma panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles