Pildid ja video: näosaadet tabas Kerli-uputus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Luisa Värk
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Luisa Värk Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuuendas saates kehastas Luisa Värk Kerli Kõivu ja laulis lugu «Walking On Air». Esimest korda võttis Luisa lavale kaasa oma tütre Miina, kes mängis samuti Kerlit. Kohal oli ka ehtne Kerli Kõiv.

Olav Osolin kommenteeris: Ma sain aru et see lipukene ja kõik oli viide Vabaduse Laulule, kus minagi olin vaatajate hulgas. See oli väga ehe nii tämbri kui välimuse poolest. Kogu see kupatus oli väga selline, nagu mida 2011. aastal laululaval näha oli. Mulle on alati see video ka meeldinud, kus need pisarad tulid ja nendest need väiksed haldjakesed. See oli väga uhke algus tänasele saatele. Mulle väga meeldis.

Tanja Mihhailova: Mina armastan Kerlit kogu südamest, ta on mind hästi-hästi palju aidanud. Ma saan tohutult inspiratsiooni tema sõnadest, loomingust ja lauludest. See on üks nendest lauludest, mis jõuab igale poole. See kõik toimis, see müstiline maailm, mis Kerlil tavaliselt kaasas. 

Nele-Liis Vaiksoo: Ma lootsin, et ma saan siin olla väga ebaõiglane ja öelda karmilt. Aga kaks kohtunikku ütlesid juba  kõik ära, mis ma öelda tahtsin. Mulle väga see lugu meeldib, ma olin täielik fänn, kui see välja tuli. Mulle meeldis selle  numbri puhul, et see oli terviklik - sellel oli algus ja kulminatsioon. Muidugi oli väga kaval laps kaasa võtta, sest kui nii  armas laps on laval, siis lihtsalt süda heldib.

Maiken: Õudselt pull oli vaadata teid kahte. Minu arust praegu Luisa näeb rohkem Kerli välja selle looga kui Kerli ise seal diivanil. See ülesanne polnud üldse kerge, sest te mõnes mõttes oletegi sarnased ja sarnaste häältega. Seal bridge'i koha peal lendasid võibolla liiga suure paueriga peale, aga õudselt lahe number oli kokkuvõttes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles