Enam paremaks minna ei saa! Mart Müürisepp võimles ja kisendas valust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» neljas saade, Mart Müürisepp
«Su nägu kõlab tuttavalt» neljas saade, Mart Müürisepp Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljandas saates kehastas Mart Müürisepp Caatrit ja laulis lugu «O Si Nene».

Andrus Vaarik: Kindlasti pead seda uuesti tegema! Minu poolt 12 punkti! Enam paremaks minna ei saa! Mulle tundus küll, et ma olen hulluks läinud vahepeal. Kui Jani number rääkis hommikuvõimlemise kasulikkusest, siis see oli nagu ohu- või hoiatusdraama - vaadake, mis inimesega juhtub, kui ta niimoodi võimlema hakkab. Mis hääli sa tegid! See inimene ju kisendas valust ja vaevast. See oli ju hädavalu. See on õpetuseks kõigile - ärge seda järele tehke!

Olav Osolin: Täiesti uskumatu, et 15 aastat tagasi korjas see lugu Eestis kõik muusikaauhinnad. Pärast seda olen üllatunud, et Otil ja Tanjal on veel tekstikirjutajaid jäänud. Aga sa võimlesid muidugi eeskujulikult. Monica Tuvi on küll pehmem, aga sa väänasid teda üle. Ja see veskite värk mulle väga meeldis, eriti selle bassimehe taga. Ei, uhke ja naljakas!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles