Jungle Fever korraldab võimsa suvelõpumöllu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti DnB printsess LEazy
Eesti DnB printsess LEazy Foto: Stina Kase

Sel reedel, 29. augustil kogunevad pealinna pidulised Von Krahli menuüritusele Jungle Fever, et suvele suurejooneline punkt panna ja väärilise avapauguga sügishooaega alustada.


Jungle Feveri külalised saavad esmakordselt koos plaadimängijate taga näha Eesti trummi ja bassi esileedit L.Eazyt ja Ninjat. Kvaliteetkraami pakub kodumaise trummi ja bassi guru Raul Saaremets, kes plaadikeerutamiskaaslaseks on valinud seekord DJ S.I.N.-i.

Kuumade džunglirütmidega kostitab külalisi Bashmendi kuningas Tarrvi Laamann, kellel plaanis spetsiaalne reggae-jungle sett. Suurepärast elamust tõotab helge muusika meister Stare, kes seekord mängib oma loomingut.

Loomulikult on igal peol oma tseremooniameister, kelleks MC Busta. Lisaks suurepärasele muusikale on kohal ka teised Jungle Feveri komponendid – banaanid, Võluvesi, lahe atmosfäär ja mõnusad inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles