Vaata videot: Märt Sults on natuke lollakas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Sults
Märt Sults Foto: Scanpix/Presshouse

Eelmisel nädalal asus Tallinna linnavolikogus kõnepulti volikogu liige, koolimees Märt Sults ning tõestas kolmeminutilises sõnavõtus, et«olen natuke loll».


«Mina kui igavene eputis, möllan kullaga,» alustas Sults. Videost on selgelt näha, et nende ajalooliste sõnade lausumise ajal kandis Sults spordisärgi peal tõesti jämedat väärimetallist ketti.

Seejärel «analüüsis» keskerakondlane kulla hinna liikumisi erinevatel aastatel ja üritas seda korrelatsiooni viia Meelis Atoneni tegudega. Lõpetuseks seletas Sults auditooriumile: «Te lähete ka Stockmanni 20 protsendi allahinnatuspäevale ja naisterahvad lähvad silda, aga sama kaup müüakse sama hinnaga kõrvalpoes nii ehk naa maha. Ilma igasuguse allahindluseta! Tähendab, meie oleme lihtsalt natukene… no ma ütlen enda kohta. Ma olen natuke loll!» Seepeale naeris kõnemees nakatavat naeru ja tänas seltsimehi kummardusega.

Oma sõnavõtu lõpetas Sults aruteluga, millistes valuutades «rahvusvaheline ärimees Valdo» [Randpere – toim] võlgu võtab.

Vaata kogu esinemist siin allpool ja ütle: mida sellest arvata?
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles