Abu Dhabis jätkuvad filmi «The Fast and the Furious 7» võtted

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Walker
Paul Walker Foto: SCANPIX

Uue filmi «The Fast and the Furious 7» (Kiired ja vihased) võtted jätkuvad Araabia Ühendemiraatides Abu Dhabis ilma möödunud aasta 7. detsembril hukkunud Paul Walkerita.

Režissöör James Wan postitas võtteplatsilt foto Instagrami, juures tekst, et «teeme filmi edasi ja oleme tugevemad», edastab BBC.

Pärast Walkeri surma muudeti käsikirja üsna palju. Walker mängis selles filmis Brian O´Conneri nimelist tegelast.

Walker kaotas Californias Valencias elu kui ta sõbra  juhitud Porsche vastu posti sõitis. Staar oli juhtunu ajal töölt vaba. Lisaks Walkerile hukkus ka sõber.

Liiklusõnnetuse uurijate sõnul oli juhtunu põhjuseks liiga suur kiirus.

Stuudio Universal Pictures teatas pärast Walkeri surma, et filmivõtted katkestatakse. 2013. aasta detsembris ilmus uus teade, et «The Fast and the Furious 7» jõuab ekraanile ettenähtust hiljem.

««The Fast and the Furious 7» peaosades saab näha Vin Dieselit ja Paul Walkerit. See linateos jõuab vaatajateni 10. aprillil 2015,» teatas stuudio.

Esmalt pidi uus film kinolinadele jõudma selle aasta juulis.

Filmiasjatundjate kasutatakse filmimata jäänud stseenides, milles peab olema Paul Walker, digitaaltehnikat ning kehadublante.  

«Fast and the  Furious» esimene film valmis 2001, teine film «2 fast 2 furious» 2003, kolmas «The Fast and the Furious: Tokyo Drift» 2006. aastal, neljas «Fast & Furious» 2009. aastal, viies «Fast Five» 2011. aastal, kuues «The Fast and the Furious 6» 2013. aastal ning kõige uuem «The Fast and the Furious» 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles