Lena: olen šokeeritud!

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Germany's Lena (C) celebrates after winning the final of the Eurovision Song Contest 2010 at the Telenor Arena in Baerum, near Oslo, Norway, on May 29, 2010. The 55th annual competition was expected to be watched by more than 120 million viewers in 39 European countries.  AFP PHOTO / DANIEL SANNUM LAUTEN
Germany's Lena (C) celebrates after winning the final of the Eurovision Song Contest 2010 at the Telenor Arena in Baerum, near Oslo, Norway, on May 29, 2010. The 55th annual competition was expected to be watched by more than 120 million viewers in 39 European countries. AFP PHOTO / DANIEL SANNUM LAUTEN Foto: Daniel Sannum Lauten/AFP

55. Eurovisiooni lauluvõistluse võitnud Saksa lauljatar Lena tõusis võitja pressikonverentsil lauale ning neiu pritsiti kergelt šampanjaga üle.

«Olen šokeeritrud, aga väga õnnelik,» ütles ta.

Veider, kuid enamik pressikonverentsist kulges saksa keeles, mistõttu paljud ajakirjanikud lahkusid - kas protesti märgiks või keele oskamatusest tingitult - ruumist.

Lena ütles, et naudib hetke - nagu kõlas ka tänavuse lauluvõistluse moto «Jaga hetke!».

«See, mis täna juhtus, juhtus siin ja praegu. Ma ei tea, mida teen aasta pärast,» kinnitas ta. Ning märkis, et küsimustele, mis puudutavad isiklikku elu, ta ei vasta.

Millises Saksamaa linnas 56. Eurovisiooni lauluvõistlus toimub, pole veel otsustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles