Tõehetk: mida arvavad modellihakatised konkurentidest?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika
Monika Foto: Anrike Piel

«Eesti tippmodelli» kohtunikud uurisid tüdrukutelt, kelles on nende hinnangul kõige rohkem modellipotentsiaali.

Sandra: «Ma arvan, et kõige rohkem on potentsiaali Monikal, kuna ta on õiges vanuses. Muidu pakuksin Olgat, aga ta on võibolla liiga vana selle jaoks. Kõige vähem potentsiaali... on võibolla Kairil, kuna ta on liiga lühike modelli jaoks. Tal on ka laps, mis mõjutab teda emotsionaalselt. Ta ei saa iga pakkumise peale lennata kohe igale poole.»

Olga: «Ma arvan, et Monikal on kõige rohkem potentsiaali, sest keha, nägu, vanus on õige. Tal on vaja natuke rohkem julgust ja kogemust, mida ta veel saab. Ma arvan, et potentsiaali pole Kairil. Tal on laps kodus, kellega ta ei saa välismaale töötama minna, kuigi ta fotomodelliks sobiks.»

Kairi: «Olen täpselt samal arvamusel, et Monikal on kõige rohkem potentsiaali. Ta on pikk, ta on noor, teda annab oma käe järgi vormida. Selles suhtes on tal natuke vähe elukogemust ja ta on natuke tumba... vabandust! Kõige vähem potentsiaali Kristinel. Ta on hästi sõbralik ja jutukas ja võibolla ka väga otsekohene, millega ta võib kedagi solvata.»

Monika: «Ma arvan, et kõige rohkem potentsiaali on Olgal, sest ta on juba väga kogenud ja teab, kuidas modellimaailmas asjad käivad, kuigi vanust on ehk palju. Ta ikkagi näeb välja palju noorem, kui ta tegelikult on. Kõige vähem potentsiaali oleks võibolla Kairil, sest ta on lühike ja laps on ka kodus, mis takistab natuke.»

Kristine: «Tugevaim potentsiaal on selles saates Monikal, sest tal on modellilik olemus, ta on pikk ja noor. Ainult et modelliäris ei saa kõigile meele järele olla, ta peab tugev olema. Kõige vähem potentsiaali on ehk Kairis. Tal on huvitav nägu, kuid ta peab sisemiste tunnetega kõvasti tööd tegema. Ta peaks endale selgeks tegema, mida ta tahab.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles