Rannap: oleksin võinud rohkem poplaule kirjutada

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Rannap
Rein Rannap Foto: Karli Saul

Interpreet ja helilooja Rein Rannap rääkis saates «Kahekõne», et tagantjärele mõeldes oleks ta võinud aastakümneid tagasi palju rohkem poplugude loomisele tähelepanu pöörata, teatas

ERR Uudised

.

«Praegu ma mõtlen, et oleks pidanud rohkem kirjutama neid laule,» arvas Rannap. «Oleks ma tajunud seda 20ndates aastates, et sellel tegevusel on mõtet, et need laulud elavad rohkem kui üks võistluskontsert või paar kuud raadios, siis ma oleksin võinud kirjutada neid vähemalt tuhat korda rohkem.»

Poplaulude kirjutamine on olnud talle pigem hobi, talle on meeldinud seda teha, aga ta olen suhtunud sellesse kui kõrvaltegevusse, mis ei ole põhikutsumus elus.

«Kummaline on seda tagantjärele vaadata, et sellega on mind saatnud kõige suurem edu ja ma olen kõige tuntum tänu nendele lauludele, mis ma kirjutasin muuseas,» rääkis Rannap, kes on enda varasema loomingu suhtes tegelikult üsna enesekriitiline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles