Kumb võidab, Birgit või Ott?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland:
Miks ma peaksin saama superstaariks? Hmm... võib-olla ei peakski. See pole ju kõige tähtsam. Aga kui ma selleks saaksin, siis teeksin omalt poolt kõik, et jätta sügav jälg nii Eesti muusikaajalukku kui ka inimeste südamesse.
Ott Lepland: Miks ma peaksin saama superstaariks? Hmm... võib-olla ei peakski. See pole ju kõige tähtsam. Aga kui ma selleks saaksin, siis teeksin omalt poolt kõik, et jätta sügav jälg nii Eesti muusikaajalukku kui ka inimeste südamesse. Foto: Raigo Pajula

Homme saab eesti rahvas uue superstaari, varem selle tiitliga pärjatud Birgit Õigemeele ja Jana Kase kõrvale astub kas Birgit Varjun või Ott Lepland.


Arter esitas tuntud eesti lauljatele otsese küsimuse: kes võidab? Võistlustulle astujailt omakorda palusime veenvat «müügijuttu» – miks me peaksime just sinu poolt hääletama? Lugege ja otsustage.



Jaagup Kreem:

Ott võidab. See oleks tore, sest Eestimaal on juba kaks naissuper­staari olemas. Ott on särav ja hea laulja. Ta on seni osanud väga hästi oma laule valida. Ja ei loe üldse, et need mister Rauale (žürii liige Mihkel Raud – toim) ei meeldi. Mul mingi sisetunne ütleb, et Ott võidab. Nüüd on poiste kord.



Hendrik Sal-Saller:

Kardan, et võidab Ott. Olen lihtsalt aru saanud, et nii see juhtub. Kuigi minu meelest võiks vabalt mõlemad võita. Samas oleks kauaigatsetud meesvõitja sel aastal omal kohal. Ott on vaieldamatult väga hea laulja.



Koit Toome:

Ma arvasin kohe, et need kaks saavad finaali. Mulle meeldivad mõlemad võrdselt. Võitja oleneb sellest, kuidas sujub viimane saade – millised laulud nad valivad ja kuidas need õnnestuvad. Kui üks teeb parema lauluvaliku, siis teine paratamatult kaotab. Häältevahe otsustavad pisikesed nüansid. Mõlemad on superlahedad lauljad ja usun, et nende hääled jagunevad 50:50, neil on ka poolehoidjaid võrdselt.



Gerli Padar:

Selliseid asju on alati väga keeruline ennustada, aga oleks väga tore, kui meil oleks ka oma meessuperstaar. Võitu artistina oleks väärinud Marten Kuningas – ta on isikupärane, huvitav ja vahva. Aga mis sest enam. Oti vokaalsed võimed on väga head. Kui tema enesekindlus ja mitmekülgsus järele tuleksid, siis oleks ta võitu igati väärt. Selles saates finaali saada on väga kõva sõna. Finaali jõudmine annab mõlemale väga hea platvormi alustada oma lauljakarjääri. Tuult tiibadesse neile mõlemale!



Ivo Linna:

Olen terve võistluse aja – nii palju, kui seda näinud olen –


olnud Oti poolt. Mis ei tähenda, et Birgit oleks mingis mõttes halvem. Ta on ülihea. Aga mulle see Ott meeldib. Nii tema olek kui interpreteerimisoskus.



Anne Veski:

Minu meelest laulavad mõlemad hästi, mulle meeldivad nad mõlemad. Laulavad väga hästi. Mis neist aga edasi saab, eks seda näitab aeg. Mõlemal on eeldused olemas, nii et soovin tuult tiibadesse. Pole tähtis, kes homme võidab – ega see siis tähenda, et üks teisest kehvem on!



Dave Benton:

Nii Birgit kui Ott on oma stiilis tugevad. Kuid mina hääletaksin Oti poolt, sest näen temas pisut rohkem artisti, meelelahutajat, laulude interpreteerijat. Temas on rohkem loomulikkust. Otti laval vaadates tundub, et ta otsekui tungiks esitatavate laulude sisse.



Lea Liitmaa:

Ma ei eelista üht teisele. Tean Birgitit juba ammu, olen jälginud tema arengut, ja see on vapustav. Otti tunnen vähe, kuid temagi kohta ei saa ühtki halba sõna öelda. Minu meelest polegi oluline, kumb võidab. Pärast seda, kui Kene Vernik saatest välja kukkus, on mul täiesti ükskõik. Oleks Kene superfinaalis, hoiaksin temale sadat pöialt. Aga kuna teda seal ei ole, pole suurt vahet. Eesti muusikamaastikul on ju kõik niigi olemas.



Heidy Tamme:

Tunnistan, et ma pole ühtki superstaari-saadet jälginud. Kui võin ausalt öelda, siis – see on ju sisseostetud formaatsaade ja mõnes mõttes maailma äri. Jah, noortel peab olema mingisugune väljund, aga saatel on vale nimi. Kuidas saab noorele lauljale nimeks panna superstaar, kui ta on vaid veerand sammu oma elus teinud?



Inimene peab superstaari seisust tõestama aja ja tööga. Just selle tõttu ei taha ma seda saadet enam vaadata, ükskõik kui põnev ja kihvt see ka pole. 35-aastase staažiga eks-laulupedagoogina võin öelda, et superstaari tiitliga rikume noori mentaalselt. Ja vastutus on meie põlvkonnal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles