Homme Rock Cafes esinev Venemaa räpistaar Noize MC saabus Tallinnasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noize MC
Noize MC Foto: Tushin Anton/COVI

Homme 3. oktoobril astub klubis Rock Cafe üles üks kuumemaid hiphop artiste Venemaalt - Noize MC (Ivan Aleksejev) koos grupiga Protivo Gunz.

Noize MC saabus Tallinnas täna hommikul ja siirdus hotelli puhkama. Enne homset esinemist jagab Noize MC kõigile soovijaile täna kell 20-21 autogramme Tallinnas Tartu mnt 52 asuvas «Follow Your Dreams» nimelises prooviruumis.

Noize MC riietusruumi on palutud 5 pudelit mullita vett, 2 purki Red Bulli, 4 purki suhkruvaba Red Bulli, 2 liitrit õunamahla, 2 liitrit tomatimahla, 1 kanamuna, 1 pudel konjakit, Coca-colat, Sprite'i ning võileibu.

2005. aasta märtsis võitis Noize MC Moskvas peetud võistluse MC Junior, mille finaalis tuli tal rinda pista tol hetkel kuulsate gruppidega Venemaal nagu П-13 ja ДеЦл. Järgnevad paar aastat olid artistile töised ja aeg kulus koos bändiga Сникерс Урбании mööda Venemaad tuuritamisele. Teenitud raha eest sai Noize MC käia stuudios oma loomingut salvestamas, sellest materjalist on mõned lood ilmunud Vene räpikogumikel.

2006. aasta suvel allkirjastas NOIZE MC sooloartistina lepingu plaadifirmaga Respect Production, kuid koostöö ansambliga Protivo Gunz ei katkenud - tänaseni esinetakse koos erinevates klubides ja festivalidel. 2007. aastal allkirjastasid NOIZE MC, Production ja Universal Music Group lepingu, mida Venemaa hiphop portaal rap.ru kuulutas kui suursündmust Venemaa räpiringkondades.

2008. aasta lõpus katkestas NOIZE MC lepingu Universaliga tuues põhjuseks, et ta võib ise otse suhelda levitamisfirmadega ja ei vaja selleks plaadifirmat. Debüütalbum «The Greatest Hits vol.1» nägi ilmavalgust 2008. aastal. Tänasel päeval tegeleb NOIZE MC uue albumi ettevalmistamisega, millest saab loodetavasti aimu ka 3. oktoobril klubis Rock Cafe.

Uksed Rock Cafesse avatakse 20.00, kontsert on vanusepiiranguta. Piletid on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles