«Saladused» rääkis pöörase loo sõltlaste armusuhtest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Saladused"
"Saladused" Foto: Kanal 2

Seekordne Kanal 2 tõsielul põhinev saade «Saladused» heitis pilgu peadpööritavasse armusuhtesse alkohooliku ning narkomaani vahel.

Selgus, et Helen ja Kaupo polnud sõltuvuses vaid mõnuainetest, vaid ka teineteisest. Helen sai joomahimu Kaupo abiga kontrolli alla ja uskus noormehe lubadusi, et too on narkost puhas, kuid pidi pettuma.

Kaupo vajus järjest sügavamale põhja ja ähvardas end ära tappa, kuna ei näinud elul ilma Helenita mõtet. Helen lükkas aga abieluettepaneku tagasi ja soovitas mehel võõrutusravile minna.

Heleni katsed Kaupost lahti saada ei kandnud vilja, mees leidis tema telefoninumbri isegi pärast mitmekordset vahetust üles ja ähvardas end ikka ära tappa.

«Las ta olla, mõni inimene ei tahagi terveks saada,» soovitas Heleni ema. Helenit piinas fakt, et mees teda ju aitas, kui ta põhjas oli.

Seda, kas Helen ema nõu kuulda võttis, saatest veel teada ei saanud, sest tegemist oli nii värske looga.

Saate teine lugu piilus lapseootel noore naise ellu, kes pidi ühe mõtlematu kireöö tõttu veetma üheksa närvesöövat kuud.

Tiina ja Toomase suhe polnud ideaalne - naine tahtis last, kuid mees ütles kategooriliselt ei, sest polnud selleks veel valmis. Pärast tülitsemist suundus Tiina linna end värskendama, kus kohtas töökaaslast Raidot.

Tiina ja Raido veetsid kirgliku öö, millest naine rasedaks jäi. «Kurat, nad ei ole ühte nägugi,» vandus naine ja veetis palju unetuid öid, mõeldes, kas pettus tuleb sünnitusmajas ilmsiks. Pidevate närvitsemiste peale hakkas Toomaski kahtlustama, et Tiina varjab midagi.

Sünnitusmajas selgus siiski, et pisitütar on siiski Toomase nägu ja Tiina sai kergendunult hingata.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles