Michael Jacksoni suurejooneline mälestuskontsert jääb ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: PHIL KLEIN/Reuters

Jermaine Jacksoni poolt oma venna Michaeli mälestuseks korraldatud suurkontsert jääb ära, kuna sellel ei nõustunud osalema piisavalt suur hulk maailmanimega tähti.

Kontsert pidi toimuma 26. septembril Viinis, kuid nüüd lükati ürituse toimumine järgmisesse aastasse ja see toimub hoopis Londonis, kuna korraldajad ei suutnud õigeks ajaks sõlmida piisavalt suure hulga staaridega esinemislepinguid, vahendab WENN.

Sel nädalal antud pressikonverentsidel kinnitas Jermaine Jackson, et üritusel astuvad üles Mary J. Blige, Chris Brown ja Natalie Cole, kuid vaid päev hiljem teatasid Browni esindajad, et staariga pole sellekohast lepingut sõlmitud ning Blige´i esindajad ütlesid, et naine ei saa tõenäoliselt üritusel esienda, kuna tal on varasemast kokkulepitud kohustused Itaalias.

Nüüd, vaid kaks nädalat enne seda, kui üritus pidi aset leidma, otsustasid korraldajad selle hoopis ära jätta. Popikuninga mälestuskontsert leiab aset hoopis 2010. aasta alguses Londonis.

«Ilmselt alahindasime me staaride töögraafikutega seonduvaid probleeme. Kontserdi korraldamine oli väga keeruline, sest tavapäraselt kuluks sellise ürituse tegemiseks pool aastat,» ütles kontserdi produtsent Georg Kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles