Astroloog Malle Läsn õpetab: tee endast ise aurafoto!

Elu24 huumorinurk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee endast ise aurafoto!
Tee endast ise aurafoto! Foto: Avanejad

Kas sulle tundub, et aurafotode tegijad küsivad pildi eest liiga palju? Kui jah, siis tee see ise. Kuulus astroloog ja nahktoituja Malle Läsn õpetab!

Mõne aja eest mardikahoroskoobi ja nahktoitumisega kuulsuse taevasse lennanud 56-aastane Malle pole siiski upsakaks muutunud ning jagab lahkesti nõu, kuidas endast igati tasuta aurafotot teha, vahendab Avanejad.

«Ma käisin terve suve laatadel ja tegin inimestest aurapilte. Viis euri tükist!» räägib nüüdseks suhteliselt rikkaks saanud naine. Malle ei kasutanud tavapäraseid meetodeid, vaid võttis kasutusele... aerosoolvärvid.

«Mees tassis nõukaaja lõpul kombinaadist ära hiiglama suure hunniku mustaks lakitud vineeri. Nüüd hea võtta! Ma panin laadal inimese sellise vineerplaadi ette, vaatasin tema aurat ning vuhistasin siis aerosoolidega nagu jaksasin!»

Nii sai ju ka klient värviga kokku? «Eks ta jah, mõni soomlane minestas lausa ära! Eestlased on tugevamad. Aga see on ju tegelikult hea, need on su enda auravärvid! Siis näevad kõik, kui hea inimene sa tegelikult oled,» selgitab Läsna-Malle veendunult.

Kahjuks keelati suve lõpuks siiski Malle aerosool-aura teenus ära. Tubli naine mõtles seepeale välja palju ohutuma ja lihtsama lahenduse.

«Aura digipilt on nii lihtne, et selle eest ma raha ei hakkagi küsima. Õpetan kõigile!» teatab naine lahkelt.

Hea lugeja, ole nüüd tähelepanelik! Läheneme aurapildi tegemisele step-by-step! Avanejad annavad Mallele aurapildi tegemiseks robotfoto Süngest Nikitast, keda suur osa eestlasi niikuinii unes näeb. «Oluline on must taust, et aura näha oleks,» õpetab naine.

«Nüüd tuleb silmad hästi kõvasti kinni pigistada ning hoida 25 sekundit. Nii kõvasti, et silmalaud krampis! Seejärel tuleb silmad avada ning pilti vaadata. Sa hakkad aurat nägema!» lisab Läsn.

«Uih! Hahaa! Ma juba näen Nikital natuke sinist!» kilkab nahktoituja ning joonistab digitaalse aerosooliga nähtu pildile.

Seda protseduuri tuleb Malle sõnul kolm korda korrata. Iga kord tuleb juba uute värvidega pilti (mitte algset) vaadata.

«Oh sa vana mardikas! Korraks tundus, et Nikita on indigolaps, aga siis viskas valget sisse!» kommenteerib Malle teisel korral.

Kolmas kord on kõige olulisem, siis näed ka aura lisavärve, mis põhitooni juures nii-öelda opositsioonis on (välja arvatud indigolastel, neil on kõik sinine).

«Näe nalja! Nikital on ikka mingid salajased seksunelmad kah sees!» naerab Malle kõva häälega ning joonistab kiiresti ja vilunult aurapildi lõpuni. Naise sõnul on Nikita tehtud aurapildi põhjal pealtnäha rahulik, kuid palju negatiivset endasse jättev tegelane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles