Missikandidaadid käisid varjupaiga loomadele head tegemas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss University kandidaadid:(Katrin Rosse (TTÜ), Maarit Susi (TLÜ), Maryanne Keel (IT Kolledž), Keith Tootsi (EBS), Karin Markson (EMARA), Olga Kulikova (EMTA)
Miss University kandidaadid:(Katrin Rosse (TTÜ), Maarit Susi (TLÜ), Maryanne Keel (IT Kolledž), Keith Tootsi (EBS), Karin Markson (EMARA), Olga Kulikova (EMTA) Foto: Kaupo Kikkas/ Eestifoto

Eile, 16. aprillil külastasid Miss University kandidaadid Tallinna loomade hoiupaika ning käisid koertega jalutamas ja kassidega mängimas.

Tänavused kuus missikandidaati peavad loomade eest hoolitsemist väga aktuaalseks probleemiks ning nende arvates ei pöörata sellele piisavalt tähelepanu.

Eesti Mereakadeemia missikandidaadi Karin Marksoni arvates võiksid inimesed rohkem mõelda, kuidas vältida koerte ja kasside sattumist loomade hoiupaika.

«Noored võiksid pöörata tähelepanu lemmikloomade liigsele paljunemisele ja püüdma seda välistada,» rääkis Karin.

Tallinna Tehnikaülikooli missikandidaat Katrin Rosse arvas aga, et võiks isegi varjupaigast looma võtta.

«Kunagi, kui mul on oma maja, siis pigem võtaksin küll siit varjupaigast kutsu kui kuskilt mujalt,» oli Katrin endas kindel.

Miss University valitakse Tallinnas juba üheksandat korda. 23. aprilli Club Hollywoodis toimuval lõppshow'l astuvad neiud üles traditsioonilises tutvustus- ja pesuvoorus.

Oma originaalsust saavad nad näidata «Minu superstaari» voorus ning lõpetuseks ilmuvad kõik neiud lavale rahvariietes, pühendusega Eesti Vabariigi 90. aastapäevale.

Miss University valib prominentne avaliku elu tegelastest koosnev žürii ning rahva lemmik hääletatakse portaalis weekend.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles